Wednesday , July 23 2014
Home / Gossip Panas / gambar Ammar Alfian Aziz naked

gambar Ammar Alfian Aziz naked

Fuh! Seminggu juga penulis tidak menyempat untuk menjenguk blog ini. Macam-macam cerita yang keluar sepanjang minggu lepas. Yang paling hot sekali ialah gambar bekas kekasih Puteri Sarah Liyana (Aduh Saliha) berpakaian naked yang tak berapa nak nampak. Tak kenal lelaki ni? Alah, dia bergambar bersama Puteri Sarah Liyana sewaktu bercuti di tempat percutian sambil peluk-peluk, cium-cium tu. Takkan tak ingat, Hehehe! Riuh 1Malaysia tuu masa tu.

ammaralfianaziz7

Ha yang ini gambar lama, yang baru sikit menyusul sebentar lagi.

ammaralfianaziz8

_JAY11871111111111111

2685738809_1a81695868_o

2685742037_0667406b74_o

FB

Haa, gambar yang last ni pasti jadi gambar kegemaran ramai gay dan Azwan Ali.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

35 comments

  1. astaghfirullah
    pesal ngko ltk gmbr cenggini media malaya
    ak tkot ngko yg berdosa nnt
    bwk2 lah bertaubat media malaya oi..

  2. gle mamat taritirana niwh..

  3. bila nengok muka dia ..belakon dlm tari tirana tu dah x lalu..

  4. ni website lucah ke website gossip artis? dah menyimpang ni…

  5. perangai mcm jamban!! bodoo..melayu bodo mcm ni laa..

  6. "bangga" saya ada artis MalaysiaBoleh cmni! Bila lakonan kaku, bleh la jual body cmni cari duit lebih………………….

  7. oo yg blakon ponti ank remaja… cam x real je gambo tuh… especially gambo yg no.4 tuh, aku wase penah tgk gambo tu iklan lam majalah klu tak cleo atau her world, tp model dia mak saleh… kena selongkar majalh nih..
    gambo last lagi kelako, cam x balance je kapla ngan tubuh hehehe…

  8. gelimatmatmat gelimat…gelimat…..wek…wek…nak muntah….

  9. Hot…………………………………

  10. yucks aku xphm knp ade org nak laki bdn cmni..yucks muntah hijau den

  11. muka belengaih
    awt minah 2 mcm pakai cawat ja?

  12. Muka dah lah tak hemsem perangai lagi macam setan…
    Artis macam ni artis pukimaaaaaa….!!!!

  13. yup obviously this photos being 'shopped!!!

  14. inilah artis yang menjadi pujaan dan kegemaran ramai…

  15. HEY TU BUKAN POMPUAN LA…UOLSS TGK BETUL2

  16. MasyaALLAH….Apa nak jadi rakyat Malaysia ni.Kerajaan patut ambil tindakan ni

  17. apasal dgn pihak media ni….ltk gmbar cam klau x de bukti x pyh le nak burukkn owg lain buat le bnda lain ke hai apa le nak jdi……

  18. Gambar tipu sumer tu… siyes… tgk betul2 toner warna kulit dia, distortion gambar… saiz leher n kepala.. tipu je sumer gambar tu…

    • ko ni budak tu ke?haha…leh lak nak cover line..aku dah ada master in graphic…aku tau gmbr tu real la….

  19. klu nk tngkap gmbar pun,,,,pkai la paakaian yg senonoh cikit…eeeee nk jdi mk saleh keeee>>>>>>>>>!!!!!!muker ansom tapi perngai x senonoh<<<<<<<<<<…..

  20. adooyyaiiii…naek mluat ngn artis skng nihh… ehh!! ader kene mngena x ngn topik nih..huhu…lalalalaaa~

  21. cam keling juai botoii….. ~

  22. bontoii…atau bontot??
    hahaha…

  23. last pic. oh seksi siyal! aku nak!!!!

  24. betoi kew p0mpuan yg pkai bikini 2 sarah cam laen je mke…
    tp apasal gmbar mamat ni sekse giler???
    this morning aq de jumpew pasangan ni ngah dte kat city square,jb..its look r0mantik but bile 0wng skeliling pandang wat mke t0ye wat s0mbong..mentang2 la mke lawa..

  25. i mmg xminat kt dia..tp badan dia mmg hottttt….

  26. muka dah banyak keling….harap body jer cantik…berangan hensem mamat ni…woooiii sedar sikit muka ko tu cam paria hangit….buekkk…

  27. werkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  28. xnk aku tgk kl gangster mamat ni ada blakon nt….samsul ape lu nihhhh

counter statistics