Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Ana Dahlia, artis tidak berpakaian filem Mantra

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

11 comments

  1. 😀
    nak belakon kena bukak2 camnie ka??
    nampak gayanya tak boleh la aku nak jadi pelakon.
    :D:D:D

  2. pelakon tak laku je yg nk bukak2…konon nk glemer..mcm pelakon filem "jalang" konon menghayati watak,niat utk lakonan..halal haram tolak tepi…skrg ntah ke mana pelakonnye…ingat org suke ke..?

  3. anak sape lh ni??? tak blajar hukum N adat kesopanan dlm islam ke??? tak pakai tudung tu, bleh d trime lg la kt malaysia ni wlupn nama 'negara islam'.. tp ni dh melampau sgt!! nk cpt glemer ke?? glemer tu blh bwk pg mane??? sampai mane??? mak bapak yg anak jd artis tu, pantau2 & tegur2lh…

  4. aiyohh..be creative aaa penulis skrip pun atau tukang buat crita, takan le mende2 gini nk wak real..
    klu tayang kat tv susah oooo klu bebdk tgk, bkn tatau byk je soklan kang… kan ke bagus wak just ilustration, then buat mangsa tu meratap menangis ditikar sejadah smbl berdoa supaya dikuatkan iman dia, tabahkan hati dgn dugaan etc….
    aduhh kokye nk wak real agak2 aaa…

  5. ala….biasa le 2…kontroversi
    baik bukak je trus

  6. perghhh…apsal bg iklan free kat citer ni…hohoho

  7. Muka cm gadis malang n naif. Look baik je masa pakai kain batik 2. dia mmg pandai hayati watak.

  8. kena ke buat semua ni supaya nampak real…pasni makin banyak la yg lebih berani..pantau2 la wahai pihak yg sepatutnya…kalau bala jatuh..semua kena…

  9. satu lagi kontroversi berunsur seks untuk tengok citer hantu.. baik wat gambar hantu telanjang wei untuk tgk citer hantu.. ada sape nak tgk ke hantu telanjang

  10. Naked terus la baru fuhh terbeliak mata bile time nak usha.. hehe

counter statistics