BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Sunday , February 14 2016
Home / Dunia Artis / Gambar anak Along Cham & Zila AF4

Gambar anak Along Cham & Zila AF4

Setelah setahun berkahwin, Along Cham dan isterinya, Zila AF4 menimang cahayamata pertamanya pada 12 November yang lalu. Bayi lelaki mereka dilahirkan seberat 2.55 kilogram secara normal di Hospital Pakar An-Nur, Bandar Baru Bangi, Selangor. Anak pertama ini diberi nama Ahmad Danial.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

13-Akim-Stacy-Kahwin-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Akim & Stacy  (18 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar kemeriahan di majlis resepsi perkahwinan Akim AF dan Stacy AF yang telah ...

6 comments

  1. Macam muka bapak dia pun ada… =)

  2. tahniah. comel sgt.

  3. cute pic yang senyum tu.. baby lagi dah pandai posing.. ^_^

  4. haha cute …… gramm…rsa mau cubit …

  5. cutenya,,, tgin plak pye..tp seru xsmpai2,, jgn plk ada yg kt aku cari jodoh kt sn..

counter statistics