BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Thursday , May 26 2016
Home / Dunia Artis / Gambar anak Along Cham & Zila AF4

Gambar anak Along Cham & Zila AF4

Setelah setahun berkahwin, Along Cham dan isterinya, Zila AF4 menimang cahayamata pertamanya pada 12 November yang lalu. Bayi lelaki mereka dilahirkan seberat 2.55 kilogram secara normal di Hospital Pakar An-Nur, Bandar Baru Bangi, Selangor. Anak pertama ini diberi nama Ahmad Danial.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Izreen-Azminda-Makan-Hati-MEDIAMALAYA

Tiada teman lelaki, Izreen Azminda lebih rela dari makan hati (4 Gambar)

Agak mengejutkan kenyataan yang diberikan pelakon, Izreen Azminda baru-baru ini apabila dia lebih selesa tidak ...

6 comments

  1. Macam muka bapak dia pun ada… =)

  2. tahniah. comel sgt.

  3. cute pic yang senyum tu.. baby lagi dah pandai posing.. ^_^

  4. haha cute …… gramm…rsa mau cubit …

  5. cutenya,,, tgin plak pye..tp seru xsmpai2,, jgn plk ada yg kt aku cari jodoh kt sn..

counter statistics