Tuesday , September 23 2014
Home / Dunia Artis / gambar anak dara Rosyam Nor

gambar anak dara Rosyam Nor

anak-rosyam01

Cantik juga muka anak dara Rosyam Nor ni, muka sebiji muka ibunya, bukan?

anak-rosyam02

anak-rosyam03

anak-rosyam04

anak-rosyam05

anak-rosyam06

anak-rosyam07

anak-rosyam08

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. ye ke anak dia?

    setahu aku, anak sulong dia bru jek form 2 je form 3.
    skolah kt MRSM.

    anak sedara dia kot

  2. beso dah anak dia…tp rasenye lawa mak dia lg..

  3. cantik juge…tak yah make-up pun

  4. cantik owh..!!

  5. nie bukan anak dia..anak dia sekolah lg la..

  6. cantik anak die

  7. tu la..anak die kan sek lg..bdk tu cm dh beso jer..hahaha..dh bergaye org kaye mesti la lawo2..xkan selekeh plak..haha

  8. fuh cun..

  9. budak2 skang memang cepat beso…klaw anak org lain takan die selambe peluk2…

  10. maybe anak sedare die..ape yg x bese pelok anak sedare dh anggap anak sndr..lg2 artis kan bebas wt ape sj..wakakkaka

  11. anak dia sebaya anak kita, dulu kat mrsm pasir salak. anak kta kat UTEM dah. Sahlah le anak dia tu. 19 tahun dah…

  12. hmm x makeup pun… lawa2

  13. chantek3..no doubt!

  14. idong tu..haha..slek sket…

    • hahaha..bese la..melayu kebykkn nye idop kemek2 jer..nk idong mancung kawen la dgn omputih..wkakakaka..tp bese kan laki idop x kemek sgt banding pompan byk idong kemek2..haha

  15. siti sarah tu..hahaha…
    tp lau mancung sgt pun x lawa…mcm paruh je…ok r y sedang2….n x trangkat atau kbwh

  16. eh izwan pon ade….izwan tu yg membawa suara badrol dlm geng upin ipin…

  17. anak 1st dia baya aku. 21 tahun. kalau x silap.

counter statistics