Thursday , October 23 2014
Home / Dunia Artis / gambar anak dara Ziela Jalil pula

gambar anak dara Ziela Jalil pula

4

Ala ala.. dulu tecit tomey je. Dah besar panjang ni makin lawo pulak. Susah bebeno nak add Julia ni dalam facebook. Memang dia anti-media agaknye.. Hehe.. Lagi gambar Julia Megat Junid menyusul… 3

2

1

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. 1st!
    hahaha….lawa..tp udung tu..mmg ikut mak dia la…huhuhu

  2. 1st!
    hahaha….lawa..tp idung tu..mmg ikut mak dia la…huhuhu

  3. lawo pn tp seksi..tu jela..bese la org kaye..

  4. peh!!! cute tuh…copy paste muke mak ye

  5. bkn pkai tudung ke budak ni??

    • mak ye (ziela jalil) mmg bertudung.. ank ye x sure aa plak. wah! skarang ni artis2 top zaman dulu2 tayang ank2 dare dan terune masing2… artis sezaman ziela si Julia Rais tu pun ank dare dia copy paste muke mak ye gak… harap2 MM leh letak gambo terkini diaorg. Smlm family day persatuan IVF (yg Tengku Puan Pahang penaung tuh) kat kuantan, x prasan laks Julia Rais ade ke tak…

  6. mcm muke manohara jer..hehehehe..cantik..

  7. ………..betul la tuh..kopi pes muka mak dia jer….cun cantik comel…..tp dikk,,,pangai tingkah laku pun mau CHANTEKKK ar..jgn muka cantik..bawah lobossss sudaa..wassalam

  8. sebijik cam manohara..chantek

  9. penah jumpa ziela jalil n kids kat restoran kapitan, penang… memang cantik mak n anak dia…..natural beauty…anak lelaki dia pun cute…

  10. Manohara eeee cantik lagi Julia Megat Jonid

  11. Cemner ek gambo lain mak anak pakai tudung. Yg ni x pakai pulak. Mana satu betul?

    • ni gambo lame laa..xkan la x dpt beze..ala anak artis ke same jer..anak die nk dh g haji kan..tp prangai mcm tu gk..seksi2 gk..g umrah byk kali..tp x ubah xgune gk..eran aku..haha

  12. Abdul Wahab Ahmad, B

    manis sekali anak kak zilla, abah mereka ni cikgu saya masa di sekolah telok chengai, alor setar, kedah sekitar 1970an……………

  13. Abdul Wahab Ahmad, B

    alfatihah untuk aruah cikgu megat junid megat ayub yang dikasihi.

  14. comeyy….. sker ar tgk anak ziela jalil..muker mmg ikut mak dier tp yg tuutt.. x ikut plakk…kalo ikut mak dier punyer…besorr siuttt.!! hahaha..igt maser ziela brlakon kemban nyanyi kat tepi pntai (filem apetah,Driving School kott) ngn azmil mustapa yg kini dah berserban.. hehe..geli jerrr….

  15. comey???hahaha…ko ni..idung camtu pun ko kata comey ke???

  16. Aku memang suka tengok rupa anak2 dia nie..cantek..comel..manis je..lembut..hahaa..mcm mak dia la kan..

  17. itu misai ke bulu kening

counter statistics