Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gambar anak lelaki pertama Shuib Sepahtu & Siti Sarah (1 gambar)

Gambar anak lelaki pertama Shuib Sepahtu & Siti Sarah (1 gambar)

Penyanyi yang popular menerusi lagu ‘Kesetiaan’, Siti Sarah Raisuddin selamat melahirkan anak sulungnya seorang lelaki tepat jam 10.19 pagi tadi.

Sarah yang sebelum itu dilaporkan telah dimasukkan ke hospital Ampang Puteri, Ampang pada malam semalam,3 Disember.

Tahniah kami ucapkan buat pasangan Siti Sarah dan Shuib.

Sumber dipetik: MEOW

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. tahniah!

  2. Alhamdulillah, comelnyer..

  3. wow! comelnya.. siap jeling lagi tu.

  4. merah nyer…msti putih besau nnti.giler arrgghh…

  5. comehnyer,,, bibir kecik jek… sempat menjeling lg tu….

  6. comelnya…baby boy…geram tau!!!rasa nak kiss aje….

  7. cewahh..dah pandai menjeling kamera…comelll

  8. cam tahu je gambo tgh ambil,, smartboy

  9. memang comel….i memang tringin nak ada anak laki2…

  10. masih baby dah tahu posh ambik gambar…so cute……tahniah ya…moga2 jd anak yg soleh..amin…..

  11. TAHNIAH..

  12. pandai dia jeling jeling kan

counter statistics