Sunday , November 23 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Anak Perempuan Datuk Yusof Haslam Yang Liar

(Gambar) Anak Perempuan Datuk Yusof Haslam Yang Liar

anak-perempuan-yusof-haslam5

Tidak dapat bayangkan hati seorang bapa apabila melihat gambar anak perempuannya yang berkeadaan agak liar yang kini masih di Australia. Gambar ini adalah anak perempuan kepada Datuk Yusof Haslam, seorang jutawan dalam dunia perfileman tanahair kita.

anak-perempuan-yusof-haslam1

anak-perempuan-yusof-haslam2

anak-perempuan-yusof-haslam3

anak-perempuan-yusof-haslam4

anak-perempuan-yusof-haslam6

anak-perempuan-yusof-haslam7

anak-perempuan-yusof-haslam8

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

18 comments

  1. santek wok

  2. YUSUF HASLAM TU SEPA HAH??

  3. sabor je la… nk buat camner… ni ler yg dikatakan dunia “lakonan”… kesian si bapak… anak nyer skrg dah jadi “pelakon” terkenal kat saner….

  4. hahahhaa,, takpe lar dh cara dia, kita x dilahirkan dalam keadaan dia.. huhuhu maybe lau kite put our self in her shoes, maybe kite pun mcm dia..

  5. Ish ish korang nih, sibuk je pasal anak org.. biar ah dia, masing2 jaga diri sendiri ah la… ni pun kira berdosa gak klu mengumpat psl org, baik makan daging org trus.. dosa same.. kan Sweet kan???

  6. Biasak lar..western stail…

  7. yesssssssssss..betul tu……..kalau saya kayaa memang cam tu..huhu

  8. tak lawa pun………org Islam,mmg mcm tu la klau dah tmpt org.

  9. kalo x slap aku..budak tu umo 22 kan??kalo btul la tu dia..mcm xcaye jer..dlu ak 1 skolah ngn dia..sekolah rendah…umo aku tua 1tahun dr dia.dlu nmpk mcm dak baik jer.selenga2 ckit..hihih..dlu dia chubby ckit..kalo xslap aku gak..dia pengawas kt sekolah rendah..mmmmm..mcm2 hal la budak2 skarang…

  10. Tak payah lah nak sibuk sangat cakap pasal anak dato yusof haslam tu.Setakat pasal gambar saja. Tahu lah parent dia jaga anak dia. Anak Datuk tu bila dah balik malaysia nanti ok lah dia. Setakat gambar saja aku tak boleh katakan dia liar. Asalakan anak Datuk tu pandai jaga diri ok lah tu. Kalau liar ke dan apa2 pun, itu semua bukan hal kita. Tak yah nak jaga tepi kain orang. Jaga diri sendiri.OK? Aku tak suka nak ceroboh hal dan peribadi orang. Tak ada untungnya. Buat aku jaga diri sendiri lebih baik. Orang lain kalau nak tonggang langgang pegi mampus lah dengan mereka. Mereka tanggung sendiri. Yang penting sayang kan kelurga kamu, bangsa kamu, diri kamu, agama kamu dan jangan nak leka sangat dengan ambil tahu hal orang lain. Tambah kan ilmu pada diri supaya minda kamu lebih rasional dan professional untuk turut sama dengan kemajuan negara menuju ke wawasan 2020. kalau tidak kamu akan menjadi orang yang mundur dan ketinggalan. Dan lepas tu bercakap sumbang kerana orang lain dah maju dan awak pulak masih jahil ilmu. SEKIAN

  11. kalo dah antar anak gi obersi cmnilah hasilnya..
    tp kalo xhantar dok msia pun ada gak yg mcm ni…
    muka sebijik muka mak dia..

  12. paper berita harian 30/4(jumaat) de nampak mke ank pompuan dia..dah blik le agk nye…same le..tapi confuse gak..

  13. kerepek tauhu kalau celup dengan sambal karipap ko rasa sedap tak ?

  14. kite ni kalau dah jauh dari family kalau tak pandai jaga diri memang la jd camtu,tp sayang laa datuk yusop aslam tu,duit berjuta2 tpi anak hancur…memang tu gambar yg kite nampak,yg tak nampak camne lakkk..
    ni laa dunia akhir zaman….

  15. agak2 cite bohsia tu sempena budak ni ek

counter statistics