Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Anak Saudara Camelia Bersosial

(Gambar) Anak Saudara Camelia Bersosial

arafah-anak-saudara-camelia2

Sebelum ini, kami pernah menyiarkan artikel Camelia meminum air arak. Kali ini kami menerima sumber dari forum gossip terkenal tanahair berkenaan anak saudara Camelia iaitu Arafah atau dikenali sebagai Arabyrd bersosial. Dia yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan Junk adalah anak kepada kakak Camelia merangkap pengurus Camelia sendiri. Ditambah lagi dengan bapa’nya yang merupakan pengurus kepada Sheila Majid.

arafah-anak-saudara-camelia3

arafah-anak-saudara-camelia4

arafah-anak-saudara-camelia1

arafah-anak-saudara-camelia5

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. Nak buat camner kalau dah sekeluarga melibatkan diri dalam dunia artis x terlepas lah dari dunia glamour clubbing dan minum minuman keras gitu

  2. Ada pulak orang tua siapa mereka tu ek keluarga dan keluarga mereka:$

  3. mak aih dia punya kangkang………

  4. cun what…

  5. nak nyanyi ke kangang ke…feel sungguh

  6. kangkang jangan x kangkang……..

  7. GADIS KANGKANG… BUSUK MAUNG… KAH..KOH..KEH

  8. apa nk jd la artis sekarang..
    bangga dgn social life..ibarat di hollywood.
    mcm mana la dunia luar nk respect kte. mcm ni ke org muslim act?
    shame on u 😡

  9. kangkang jangan tak kangkang!!

  10. apa pun, kita berdoalah satu hari nanti mereka akan mendapat petunjuk dan pulang ke pangkal jalan..moga Tuhan akan membawa mereka ke jalan yang benar.

  11. MINUM AIR BERBUIH SURE ARAK

  12. nak bagi malu orang sarawak binawe betul lh,kalo ada family mcm ini…lahanat….

  13. dia orang ni berjangkit habis anak beranak,, saudara mara…. cis …..taubat hai hamba allah . ingat kematian

counter statistics