Saturday , December 10 2016
Home / Lain-Lain / Gambar anak Velvet AF dan Rich Estranged

Gambar anak Velvet AF dan Rich Estranged

1

Mereka berkahwin pada Disember 2008, Joshua dilahirkan pada Mei 2009. Bayi nampak sihat tidak seperti bayi yang tidak cukup bulan. Sebelum ini heboh dikatakan mereka berkahwin kerana Velvet didapati mengandungkan anak Rich sebelum berkahwin. Wallahualam. Lagi gambar menyusul.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

14 comments

  1. Alahai comel nye…. diaorg bukan islam… so tak pe lahh…. 🙂

  2. untuk pengetahuan korang mmg betul dia mengandung b4 kahwin..sumber ni mmg boleh dipercayai..yg dtg weding dia pun yg rapat2 ngan velvet n rich..kalu x mengandung x kahwin nyer..

  3. yelah mummy.. skang nie bukannya nak kire islam ke x islam… yg islam dah tau haram pun wat jugak …. nie pulak yg bukan islam kan … asalkan dia x buang baby tu yg penting!!!!

  4. aik..awal beranak nye..x ckup bln ke or dh mmg hamil sblm kawen? hahaha

  5. klau ikut logok mmg tk logik langsung kawin baru 5-6bln dah lahir kan anak tak penah denga lagi confirm velvet mengandung sblm kawin,apa yang pnting baby n velvet slamat n dia orang anak beranak bahagia n saya suka sngt2 suara velvet mmg best n power saya arap velvet aktif kembali menyanyi…..love u velvet

  6. kenapa isu bukan islam menjadi soal? islam tak islam, christian pun mengharamkan benda2 mcm tu..janji, soal jawab..lebih bagus dia tak abort bb dia..

  7. kita maner tau…mayb dorang dah register awal2….so lau anak tu kuar…stil anak iktiraf dr segi undang2 msia…lau ikut adat n agama kristian xleh…..nak wat camne…ter xcident…hehe

  8. bkn ke diorg register dah… yg bulan december tu just kenduri keraian je..
    Tol tu, agama kristian pun x haramkan zina… kire bagus aaa diorg x wak abortion.. tp aku agak diorg register awal aaa… klu org Islam ala2 nikah gantung aaaa….
    hmmm comei baby ye, nasib tak putih melepak cam velvet… sbb baby boy better gelap…. nmpk maskulin sok2 bile besar… kang putih sesgt cam auuuwww plak heheheee

    • suke sgt cara u berfikir..sy pun rasa mcm tu.. mesti diorang register dulu..biasalah, perkahwinan kristian ni, banyak prosedur..

  9. yerla…yg islam bersepah prgnant before married n ader rmai yg buang baby…lbh rmai dr yg bkn beragama islam….so diorg tu kn ker kristian….mknanya…xderla bnda tu jd a big deal….yg ptg…diorg still care about their responsible….yg dok sbuk2 ngata org tu..baik ambik tau hal famili sndirila…sbuk ngata org ntah2 adik sndri ker…kakak ker…mak ayah ker…akn buat bnda yg lbh truk dr tu….

  10. jaga tepi kain sendiri sebelum kita jaga tepi kain orang….kita x tahu apa yang akan berlaku esok hari..

  11. ee…..islam ka…kristian ka…semua x bnrkn bzna..

  12. korang semua penyibuk, suka nak cakap – cakap kat org, diri sendiri tak tengok .. tak kisahlah … yang penting aku tak menyibuk ke hulur – ke hilir… menyibuk suka jaga tepi kain org … semua bodoh bangang…..

  13. hai ada jg org yg mcm nya mengaku2 alim tp mengata org jg..ni la yg aq kata agama promosi…sntiasa mpromosi agama sndri…soal agama n peribadi jngn kaitkn la…bego222..

counter statistics