Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Annahita Bakavoli kahwin Datuk Saiful Bahar

Gambar Annahita Bakavoli kahwin Datuk Saiful Bahar

Tahniah diucapkan di atas perkahwinan Annahita Bakavoli dan Datuk Saiful Bahar Mohd Arshad. Antara Tetamu Kehormat yang hadir Datin Norjuma dan suaminya, Datuk Nazim Tun Abdul Razak.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. Datin annahita bakavoli!!!!!!!

  2. x nsem..tp duit byk sume jalan..hahaa

  3. at least dia xde kecoh2 over cam sesetengah artis… dah kawen baru org tahu…
    Semoga berbahagia sokmo…

  4. perkahwinan artis ni sampai biler la?jom kira….ahhahhaaa….

  5. gelinye tgk bibir datuk 2h, bajet sesi gitu. hak3. nak termunth2 jek u tengk datuk ni nak2 dengar suare tgk live kt tv.

  6. even khwn datuk pn,dia xla kecoh bgtau 1 dunia…soal hensem dgn xhensem 2,soal lain..klu harap hensem jer,wat pe?…klu de pilihan : pilih yg kaya tp xhensem ke yg gaji cukup bulan ngam je tggl tp hemsen…ko pilih ne 1?…

  7. Minah tonggeng

    Duit tu penting. Ade duit abang sayang tak ade duit abang melayang.kak kah!

counter statistics