Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Anne dan Farah Diana AF bertudung

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. yg anne tu mmg btul dah kai tdung kan??????? g farah tu..mmg btol ke dah kai??????/aku xtau lak

  2. N x sesuai tudung mcm ni. tapi baju stil singkat n fit. adakah ini ikhlas>

  3. Alhamdulillah..suka tengok Farah..dia memang cantek..pakai tudung makin cantek..hehee..manis senyuman dia nie..
    Anne pun manis..

  4. at least dier pkai tudung x kecoh2 kate nak pkai tudung tup2 dah pkai pon…. x mcm stgah2 artis kecoh 1 dunia nak pkai tudung at last x pkai pon kalu pkai jambul still nmpak… renungkan lah jgn suke mengeji org yg cuba berubah…

  5. ingat 1 hadis nie… kalu kite suke mengeji org pahala kite akan pegi kat org yg kite keji tu.. kalu pahala kite dah xder nak bg kat dier dosa dier plak kite yg tanggung… so sanggup kew….

  6. berhijrahlah ke arah lebih baik…

  7. jgn pki kejap je pastu bukak lg sudaa..pastu bj tu xyah la nk pki ketat2 lg..juz tutup kepale je..tp bdn??? bersembol sane sni..cehh!!

  8. xpe ok la tu slow2 la berubah bukan senang nak berubah,tgk la baru start pakai je dah ada org hentam itu ini.biar la dia berubah slow2 janji ikhlas mana tau satu masa nanti jadi cam wardina ke kan manis je.ape2 pun beri kan la sokongan

  9. Farah lagi cun ..hehehe..

  10. cantik nya…

counter statistics