Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Anne dan Farah Diana AF bertudung

(Gambar) Anne dan Farah Diana AF bertudung

Mereka berdua tampil untuk photoshoot sempena Ramadan dengan bertudung secara rasminya. Hijrah menjadi tuntutan kepada wanita muslim seperti mereka. Lagi gambar Anne dan Farah Diana AF2 bertudung ketika membaca artikel penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. yg anne tu mmg btul dah kai tdung kan??????? g farah tu..mmg btol ke dah kai??????/aku xtau lak

  2. N x sesuai tudung mcm ni. tapi baju stil singkat n fit. adakah ini ikhlas>

  3. Alhamdulillah..suka tengok Farah..dia memang cantek..pakai tudung makin cantek..hehee..manis senyuman dia nie..
    Anne pun manis..

  4. at least dier pkai tudung x kecoh2 kate nak pkai tudung tup2 dah pkai pon…. x mcm stgah2 artis kecoh 1 dunia nak pkai tudung at last x pkai pon kalu pkai jambul still nmpak… renungkan lah jgn suke mengeji org yg cuba berubah…

  5. ingat 1 hadis nie… kalu kite suke mengeji org pahala kite akan pegi kat org yg kite keji tu.. kalu pahala kite dah xder nak bg kat dier dosa dier plak kite yg tanggung… so sanggup kew….

  6. berhijrahlah ke arah lebih baik…

  7. jgn pki kejap je pastu bukak lg sudaa..pastu bj tu xyah la nk pki ketat2 lg..juz tutup kepale je..tp bdn??? bersembol sane sni..cehh!!

  8. xpe ok la tu slow2 la berubah bukan senang nak berubah,tgk la baru start pakai je dah ada org hentam itu ini.biar la dia berubah slow2 janji ikhlas mana tau satu masa nanti jadi cam wardina ke kan manis je.ape2 pun beri kan la sokongan

  9. Farah lagi cun ..hehehe..

  10. cantik nya…

counter statistics