Monday , November 20 2017
Home / Dunia Artis / (Gambar) Anuar Zain Berseluar Pendek

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Koleksi Umie Nazeera dan suami berbulan madu di Eropah (16 Gambar)

Diam-diam kini sudah 2 bulan Ummi Nazeera bergelar isteri kepada Dr. Mohd Izzar Anwari. Mereka ...

7 comments

  1. wakakaka kaki banyak parut.

  2. I ni bukanlah peminat anuar pun, tapi apa salahnya dia pakai seluar pendek.Bukannya nampak apa-apa yang tak patut.Dia tu pakai seluar pendek macam lelaki lain juga.Benda remeh macam ni pun nak diisukan ke?Tolonglah.

  3. ui..standard ar laki ade parut..
    hek ele..
    lau xde bkn laki namenyer tue…
    kolot ar korg nie ek..

  4. bukan isu cuma takde gmbar anuar zain dgn short pant..tajuk tu kena adjust sket anyway keep on good works MM

  5. abg comeiii =)
    syg abg sgt2 !!
    fara tetap sokong abg..ngee=D

  6. salamx.. bro, entri ni kalau masih ada sampai jam 11 pagi esok, aku buat report polis…

    sekian..

counter statistics