Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Aril AF7 lagi! Bersama ibu pula…

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

54 comments

  1. Tak boring pun..suke !

  2. Aku pun sik suka. mengada-ada aje si aril tu. Bukannya nya best pun. Banyak lagi orang yang berbakat besar. Apa-apa pun, undilah berdasarkan bakat.Jangan tengok muka lawa..tapi aril tu lawa ke? Aku tengok macam pon__ aje.

  3. Si Aril nih pernah dtg umah terbuka hari raya umah Glam…Glam nengok dia ok jer putih melepak…cam gitu ler dia gila2 sikit suka nyakat kenkawan dia…happy go lucky..

  4. aku plak xsuke..mcm poyo n pondan je adik beradik ni..bj alang2 pink..hahahahaha
    konon kesian xde umah..ceh..xkan la smp merempat..poyo je..umah x siap lg pn nk sian2 tgk aje dlm af..gedik!

    • Woi ko npew nk ktok owg ny……..aq rse ko yg poyo,pondn……..aq tgk ARIL ok r…dy bkn kcaw ko pown………sbnrnye ko yg poyo cme x sdor jeq……HA NI AQ BTWU

    • bodo tul.. kalu x suka tu dok diam lah.. x yah tengok gmbr nie.. bodo stupid bodo!!!!
      mcmlah kau tu bagus sangat..
      entah2 kerja cuci longkang jer..
      hak3..

  5. Glam pulak suka Aril sebab dia kelakar

  6. Aril pernah dtg umah Glam open house…Dia ok je putih melepak orgnya..cam gitu ler dia suka gelak2 dan suka nyakat kenkawan dia..sentiasa happy

  7. glam ko pn spesis aril gk ke? hahaha

  8. woii,apa masalah media malaya dengan aril??kalo dengki & tak ske skali pon,tak payah la buat cerita part boring tuh..kalo ko borink ko takyah la tunjuk pasal aril…apepun ARIL BEST!!lantak la dia..Ko tu yang borink!haha GO ARIL!!!!!

  9. SUKE ARIL!!!!SUKE ARIL!!!!SUKE ARIL!!!!

  10. Mata pun berline itam.. ingat hensem ke?? eeewekkkk…

  11. menyampah aku…xensem pun…

  12. woi media melaya…klu ko borink saper suruh ko post…
    bodoh ar ko..
    kata borink tapi post..
    aril ader bakat….
    dier berkarisma…
    dah perangai dier mcm tu..
    biar la,…
    dari artis lain nk hipokrit

  13. huh.. kulit muka mcm pompuan. macam pakai faundation pas tu tarok bedak compact… haha. tlg la . muka c aril ni macam plastik dowhhhh

    • huhuhu………per r korunk ny…kutok owg cbe tgk dri 2 dh bgueh cgt kew……..silap2 korunk lg trowk….per2 pown BEST WOOK……

  14. media malaya ni mmg suke carik psl. suke post bende2 yg kutuk org n suke sgt carik gaduh n masalah..
    klu dh x suke x pyh post.
    bkn nk kate ak suke sgt kt aril tp x pyh la nk buruk2kn org
    dia bkn kacau kite pn

    • AQ sokong myre….orunk x kcaw kitew wt pew kitew nk kcw orunk……….AQ tgk ARIL 2 k beb!!!!k r TERBAIK WOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Anjakan Paradigma …. takan le org2 kite ni masih blum ble bezakan antara species pon_ ngan lelaki maskulin yg metroseksual. Se poyo2 Aril tu, smpi menangis si Rini tu masa diorg pakat usik… klu le dia tu ala2 lembut gtu… wase2 Rini ngan aweks2 lam AF7 tu yg 'blasah' dia lu…

    • agree with u zaza… he's metrosexual, not pondan! lantak dia la nak pakai pa pun… diorang dengki kot?

  16. D pesal pe gambo ko tu gedik sgt? ko mcm aril gk ke? hahaha

  17. lantak aa aril ni..dh kenyataan die mmg poyo n gedik..sape sokong aril tu mmg xde otak.kah kah kah

  18. tak kisah…korang yang jeles kannn..yang penting ramai yang suke aril..AKU SUKER SUKER SUKER ARIL ! BEST2 .. tak hipokrit macam ada pelajar2 yang lagiiiii poyo hafiz tu..uwekkk!SUKE ARIL!!AFUNDI ARIL!
    AFOUT Media malaya..hahahaha ok la tuh

  19. Aku suke ARIL juga…GO ARIL..GO ARIL!!Buat bodoh aje kat orang2 yang yang cakap ko borink..sbnrnye diorang tu yang borink takde idea lain,tau kutuk orang ajer..hahaha..ARIL,TERBAIK WOK!!!!!!!!

  20. hehehe best2 , maknanye ARIL la yang paling popular dalam AF skang,tu sbb media malaya buat cite pasal dier..tp media malaya ni mmg bg statement yang berat sblh..takadil..buat lagi statement gitu,aku band kang!Terbaik AWOK!!!!!!!!!

  21. artis malaysia ni kebanyakannya ialah artis mee segera(program realiti)..
    kemuduian ada plak artis kitar semula(artis ikut program reality)
    pastu artis karier berkubur(artis expired)..
    hahahahhahaha…. banyak² artis dan pelakon dkat malaysia ni, satu pun saya x minat biarpun artis tersebut adalah org senegeri sama saya..

  22. oh yah satu lagi nak ckp, apakah bangang nya dua org anak ni siap sertakan lilin lagi pada kek tersebut??

    ini adat org kafir lah sambut sesuatu ulangtahun macam ni..sambil tiup lilin..

  23. biasa lah nk ikut style omputih la tu..sj nk glemer..org smbut kenduri kesyukuran ke..ni tiup kek je wtpe..jamban

  24. Diva_Bermulut_Puaka

    Walau pun ko mendapat tempat kedua dalam af tue…mak TETAP X SUKER kat ko aril..n pader k*l*nt*t2 yang suker kat dier tue, yang dok bela-bela dier sgt tue…ader mak kisah?!! yang pernting mak dinch suker langsung si aril berangan korean boy nie…nyampah mak….nyanyi tah haper2…

    • HYE DIVA MLOT 2 NPEW KUWNK AJR CGT……AQ TWU R QO 2 X DW BKAT WAWAWAWA……….PEW YG PNTNG ARIL IS THE BEST………..GO ARIL GO ARIL GO ARIL…….JGN LYN MLOT PUAKA NI………………………………………HUHUHUHU…

  25. diva bermulut puaka <- sudah lah pekak,buta lagiii..tk pndai nak tengok bakat org ke? mun dh jealous 2 kata kn je laa..

  26. Cissss….muka kelentitlah si aril ni….
    suruh isap kelentit lagi bagus….
    pas ni berani taruhlah takkan laku punya aril ni….
    bapuk alaf baru aril ni….

  27. hmm…aku rasakan..dari ko gaduh2 kat xni,baik g kat aril tu ckp dpn2..kutuk dia puas2..n tgok apa y korg dapat..tul x?
    tau apa y korg dapat?

    kene HEMPUK DGN BEG TANGAN!!!TAMPAR!!DAN DIA AKAN PUKUL ANDA SAMBIL BERBUNYI.."AWWW!!XSUKA..X SUKA!!!BENCI!!"
    HAHAHA!!!!!!
    kalau dah bapok tu..tetap bapok…xyah cover line..metrosexual ni lau kat US..mmg org GAY!dapat kat Malaysia…ckp y pandai brgaya…
    bodo..nak cover line!

  28. sgt hi!!!!! aril

  29. ya allah..pesal la korang sume nie..apesal yg nk b’dengki sgt dgn aril 2..die ade cari gadoh dgn korang ker??klau ade,pegi je ar jmpe die..ckap face to face troz..kn snang..stakat ckap kt cni n letak nma samaran boley ar..coward la 2!!ckap aril pondan lah mcm2 lah korang ney..korang wt cmnie la org pggil pondan!!pengecot!!klau brani pegi jmpe die..papepon ARIL XDE MSALAH DGN ORG PUN..DIE X KACAU ORG PUN!!TERBAEK WOKK!!

  30. yes yes yes!!!!!!!!1
    D mmg GEDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    dh la tayang pic!!
    gdik x sdar diri!!
    bnci kau..
    tobat la wei..ingat mati..

  31. sudah2 la korang sume nie..xpyah la nk kutuk2 aril..korang prasan korang bagus sgt ker??skali kite xske kt org,,10 kali org lg xske kt kite..so pyh la nk kutok2 org ney..cermin diri sndiri dulu wahai manusia2 b'mulot laser yg ske ngutok org nie!!

  32. hey D!! kau nie lebih2 kan????
    lg gdik dr si aril 2!!
    pompuan gdik!!
    sape la yg malang jd laki kau kn?????
    MULUT KAU NIE WAHAI D!!MACAM LONGKANG!!!!!!!!
    watch your nouth ok??!!!

  33. yes!! aku stuju dgn kau KAY..
    D nie mmg over!!
    aku 3ngin nk tgk die..
    bgos sgt ke yg dok ngutuk2 org nih!!
    go aril go aril!!go go!!

  34. hensem la aril minat sgt kay aril huhu..=]

  35. …………………….

counter statistics