Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Artis Berbaju Raya Part 1

Gambar Artis Berbaju Raya Part 1

Hari Raya yang meriah ini tidak terlepas dari pelbagai posing artis ketika tiba saatnya Hari Raya. Kita mulakan dengan Aizat AF.

aizat-af

akim-af

Aim AF yang sudag murtad kerana memakai baju Melayu cekak musang. Bukankah dia bangsa Johor?

akma-af

Akma AF.. kini tidak nampak lurah dendamnya. Hehe

amiza-adnan

Gambar Amyza Adnan sekeluarga yang diupload di facebooknya.

amy-mastura-sekeluarga

Gambar sekeluarga Amy Mastura, dah besar anak-anaknya. Cantik seperti emaknya.

dafi-af

Gambar Dari AF.. Baik punyerrrrrrrrrr

eizlan-yusof

Gambar Eizlan Yusof sekeluarga yang telah diupload isterinya, Vie Shanti di facebooknya.

erra-ungku-imran

Gambar paling mahal sekali. Yeah! Erra Fazira, Engku Emran dan anak perempuan mereka, Engku Aleesya. Nantikan Part 2 dan Part 3 dalam minggu ini juga. Yeah!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

11 comments

  1. Wah meriah.
    Cantik2 belaka.
    gamaknya nampak mahal.
    Tak pe setahun sekali
    kalau setahun 5 6 kali
    bankrup!

  2. aku lagi hensem…
    huhuhuh

  3. cantiknya gambar family amy mastura and erra fazira!

  4. cantek2 bake… mmg aaa raye kang stahun skali apa salahnye bergaye sket hehehe…
    alaa,,, jgn aa guna perkataan 'murtad' tuh, kasar aaa. mmg aa dr segi bahasa maknanye betul tp kang kite bese guna dr segi istilah… better guna aa perkataan yg biasa je..

  5. kalau laki amy mastura cerai dengannya, saya sanggup sambung kontrak dengan amy mastura..

  6. cantik2 blako. tahun dpn buat bju seragam caro jgk.

  7. Akma AF bukan dah pakai tudung ke ?

  8. Baru dapat tengok gambar2 artis sekeluarga. Thanx

counter statistics