Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gambar artis berlagak pergi umrah

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

16 comments

  1. klu umrah tu dpt keberkatan, InsyaAllah dpt d lihat dr tingkah laku (slps balik umrah).

    p/s: kpd artis2 wanita yg balik umrah pn still nk seksi2 lg, pk lh sndiri. berkat or x umrah tu..

  2. knp buat tajuk entry mcm ni.. ke sbb artis ni yg suh publish..

  3. miss antiVirus

    berlagak?nk kena saman ni….

  4. tak payah la buat tajuk mcm tu. dia buat amal ibadah, berlagak ke menunjuk ke siapa kita nak menilai niat dia. kalau orang buat baik salah, buat jahat apatah lagi kitukannya. biar tuhan yang menilainya…

  5. duit byk..g umrah cm g hanimon..tp xberubah2 gk..pd artis2 tu sedo2 le sket..pangei terok2 je byk nye..

  6. Hebat tuan punya blog ni,ko buleh baca hati orang ke? Siap tahu orang ni berlagak ke tak? apa masalah dia pergi umrah dan ambik gambar?
    ……………………

    Busuknya bau itu, oh?

    "RUPANYA DARI HATI".

    • hati u busuk..huhu..
      sendiri ngaku nih.. :p

    • hehe. memang dia berlagak. terutama dgn peminat. dia tak sedar dia cari makan tu pun sebab ada peminat.

      • betul incik poyo..die mmg belagak..xtau ke die bahawe peminat die nie ade ati n perasaan..kalau die tulis kat kertas "awak busuk" mcm si noh hujan tak sedo diri tu..mmg aku tonyoh muke die dgn taik!!!

  7. berlagak ke tak ke at least dia dah smpi ke tanah suci…aku? isk isk isk…

  8. Ko letak gambar.. pastu ko kutuk2.. pastu apa ko dapat? pahala? klu nk ungkit kesah dia sakit hati orang.. ambik gambar lain la.. apa kaitan ngan umrah dia..

    Memang hati berpenyakit memang camtulah.. serba tak kena dengan orang lain.. Aku tak kenal pun sapa artis ni.. tapi yg pasti, mengutuk orang tak tentu pasal memang tak boleh pahala!

  9. mmm apa maslah nga zizan nin..dia ok je org tgk?beerlagak?? bila masa pula? ni gmbar ok dari ada atis yg buat aksi lompat…tangkap gambar sendiri(kesian…) kurang2 yg ni bergambar biasa je..tak de style artis…ini dapat dari mana ni?

  10. memandai je ko nk kate dia blagak…camne kalau niat dia tu suci?hehehehe

  11. x payah nk kutuk2 org….jgn jaga tepi kain org..biar lar dyer…sekurang2 nyer…dapat gak gi sana…mungkin dapat hidayah..and sedar selepas pulang dari tanah suci. xpayah nk hirau lar dyer berlagak ker x..ko ingat..ko baik sgt ker nak menilai dyer.???

  12. Blogger ni dah la ambik gambar artis dari internet…fitnahkan pulak dgn mcm2 cerita….tanggunglah azab tuan punye gambar tak halalkan perbuatan dan perkataan korang

counter statistics