Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Artis Jual Body, Siapa Mau?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. lawa ah bdn diana danielle nih!

  2. haha body dye xlawa ouhh.

  3. mentang² body c diana tu SOLID, semua voted datang tmpt dia.. pasal c ayu tu, hahahah bagus dia pulang tmpt asal-usul dia dkat INDONESIA..

    tapi klu ada JEON JI HYUN dalam list, confirm saya Vote sama dia.. aharksss..

  4. diana mmg mantap

  5. Aduu….memalukan org kg sendiri ja Ayu. Napa rambut ko gitu. n baju ko mcm xcukup baju. Apa la…

  6. pe la korunk ni…..bdn korunk 2 cntik sgt ke..brsyukur je la ngn ape yg ade…..dorunk nyer body tu..lntak je la..biaq p ja..jgn depa wat mnda yg terkutuk sudah….

  7. Aku kesian nengok Ayu tuh, rasa better dulu lagi…

  8. what the hell...

    hahahahaha…..xselera u….

  9. diana ni besar giler breast. dah sama besar ngan zizie yang gemuk tu dah

  10. :@jual body???keje gile….nme je islammtp pkai bju x ckupo kain,…!!!INGAT TUHAN…

counter statistics