Friday , December 9 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Awal angkat anak siapa tu?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

26 comments

  1. model pelakon seksi filifina…errmmm nama ntah apa lupe…payah nk eja hahahahahah!!!!

  2. aku xsuke btl dgn awal ni..poyo..lg blagak filem syurga cinta lg la menyampah!! pangei mcm bodoh!! kaki club!! blakon hipokrit!! menyampah aku artis melayu ni..belakon mcm2 ,,mmg la name berlakon tp argh blah!!

  3. agkt zarina an julie dalam filem syurga cinta..

  4. makin lama makin menyampah aku…mengada2…jantan mental

  5. Untung si awal ni…pasti jilat kelentit

  6. nie kan fasya sandha…
    gambr nie babak dlm citer syurga cinta…
    wow fasha sandha dlm citer mmg seksi giler la…

  7. ade ke fasha sendat tu..lain la woii

  8. Tak payah diikut perangai dia orang ni..nama nya pelakon…tidak berpijak di bumi nyata….dalam dunia yang nyata dia ingat sedang belakon…masa belakon dia ingat dia dalam dunia nyata…golongan yang confuse…

  9. awal cuma berlakon je dlm cite tu
    jgn lah nak kata yg bukan2. nway korang2 sume mmg x penah clubbing ke n x semestinye org clubbing tu x baik perangai dia.
    apa pun awal tetap comel!

  10. xde nye
    kalo baik xde nye masuk club ape la lu
    tu pn xtau pk..dh baik wtpe masuk tmpt setan tu? bodo n jamban!

    • betul tu aku sokong! pergi kenduri doa selamat,tahlil, marhaban taknak pulak! gi kelab gak ko nak gi..setakat joget seksi2,ko ingat best ke??

      • hahaah betoi tu bila lagi nak kaya? sket2 sape yg bekap artis tu mmg bodo n jamban..konon nk bekap artis tu baik..dh g tmpt setan2 tu baik ke? terang2 perangai deme cm mane..ape la bodo je org malaysia ni..xde otak nk pk

        • Diva_Bermulut_Puaka

          Hello 'its me'…x maknernyer kalo masuk club tu baik…dah sah2 clubbing tu haram…nok, ko jangan lah nak membetulkan benda yang sah2 dah salah…..aper motif ko kuar statement kater org clubbing x semestinye jahat?…mak dinch setuju langsung statement ala2 basi ko tue….lagi satu, mak pernah jumper si awal nie, mak tgk dier dok jalan melenggang jer…sesuatu sangat…

          • BESE LA..AWAL NI BUKAN BAIK ORGNYE.TGK MUKE PN DH TAU..ADE KE DIE CKP DIE PELIK TGK POMPAN MUDA PAKAI TDUNG?? GILER…NMPK SGT CETEK HAL AGAMA!!

  11. nie ranjaw nye owg~!!!hdup dlm kpure2 an…

  12. askm…
    sy xlah minat sgt nak amek tau dunia artis nie..
    tp bila masuk n bc komen2 dlm nie agak tersentap gak la..
    apa nak jd dgn umat zaman nie..
    yg artis tue sah2 dah xleh kate..
    tp yg paling pelik..org yg konon nak menegur pun tak sedar mereka pun sama gak cuma bezanyer yg artis melalui perlakuan n yg m'beri komen nie melalui kata2..elok niat baik nak tegur tup2 dpt dosa..
    ISLAM ITU AGAMA YANG INDAH..rasanya xpernah gi dgr RASULULLAH mengajar umatnya m'beri nasihat dgn kata2 kesat..mcm saudara/saudari 'CEH' kita nie..dah xde p'kataan lain ke selain 'BODOH' n 'JAMBAN'?org kata,ckp biarlah b'pada2,mungkin niat awak baik tp cr awk blh memesongkan gak..bukan ka lidah adalah ant senjata yg diingatkan untuk dijg dgn sebaiknya?krn lidah blh m'cetuskan perang b'mula dgn fitnah sehinggah lah perang fizikal yg nyata..itulah bahaya LIDAH..Rasanya apa yg dianjurkan ialah menegur or menasihat dgn cr yg b'hemah dan b'karisma.

    • hahahaha…ayat bagus nmpk? ikut suke la nk ckpape pn..dh artis mmg teruk..so what a big prob?

      • Diva_Bermulut_Puaka

        Betul tue ceh….what a big problem?….kalo orang nak kutuk artis pun…buat per ko nak kisah?…..dah sah2 artis-artis kat malaysia mak tengok nie majoriti nyer PLASTIK…depan peminat n wartawan pijak semut pun tak mati….kalo belakang, lu pikirlah sendiri…

        • btl tu…deme yg membuatkan org nak kutuk deme..sape soh wt pangei mcm setan? mmg kene kutuk la..xkan nk puji plak..ape la..btl tu kan mak nyah..aaaauuwww…hahahahahaha

  13. nama pun artis…dia ingat semua tempat sama dgn berlakon kot…kalau ada sedara atau anak beranak nak jadi artis ,lupakan jela…dunia maksiat…

  14. ni la y dinamakan dunia akhir zaman………………………..
    baik kite jg diri kite je, ok….

  15. CAM ANGKAT MAYAT HIDUP KERING KURUS HEHEHEHEHE

  16. KALAU BETUL MAYAT XPE,KIRA DARURAT…X DOSA..NI ANGKAT POMPUAN HIDUP..XKE HIDUP ADIK SI AWAL TU…BAHAYA BAHAYA…BILA NAFSU MENGUASAI DIRI.SYAITAN MULA MEMBISIKKAN SESUATU KE TELINGA …

  17. si awal yg gay,,,ahahah~

counter statistics