Saturday , August 19 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Awal Ashaari sebagai cover story majalah Glam

Gambar Awal Ashaari sebagai cover story majalah Glam

Cute kan gambar Awal kalau kami crop nampak mate jep. Kami suka tengok gambar ni, actually kami sukeeeeeeeeeeeee sangat. Pakai topi senget, bowtie warna merah, pastinya kalau gambar ni full mesti Awal terkangkang lagi macam gambar dalam Maskulin bulan Oktober tahun lepas. Seriously you look sooo GAYISH! Sorry Awal, no offence. Gambar penuh Awal Ashaari sebagai cover model untuk majalah Glam apabila membaca artikel penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Stacy Angie dikecam gara-gara mewarnakan rambunya dan anak (3 Gambar)

Lumrah peminat pasti akan ada saje kecaman yang dibuat tidak kira apa artis idola mereka ...

10 comments

  1. i like….

  2. PATUTLAH SCHA TERPIKAT..AWAL PANDAI BERGAYA

  3. kalo awal ngan org len aku sokong…

    p kalo ngan scha…

    cam x pdn lha…

  4. lansunggggggggggg aku tak minat kau AWAL………..

  5. GARUSSSSS….SEMACAM JER..HAHAHAHA

  6. Ha ah setuju! Aku pon xminat awal,lagi2 sejak couple dgn scha.

  7. mmg padan la Awal ngan scha

  8. tgk ajela 'senjata' si awal ni…mana scha x terpikat…kuikuikui

  9. perempuan dan duit tak boleh dipisahkan~

counter statistics