Thursday , September 21 2017
Home / Gossip Panas / Gambar Ayu al-Yahya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Natasha Elyzza kesal rakaman langsung di Bigo Live disebar (7 Gambar)

Selepas tersebarnya rakaman live dari aplikasi Bigo Live yang menjadi viral gara-gara dikatakan terdapat seorang ...

19 comments

  1. cunnnnnnnnn

  2. pompan murahan mcm ni nk buat bini? gile..hahaha
    dh rupe bohsia je

  3. Kamarul Bahrin

    mcm nyah je aku tgk..aku suka tgk nyah2 camni..main bontot sedap nie..hahahaahah

  4. kekasih gelap? alaaaa…klu dah duda tu, kire kekasih terang lagi bersuluh aaa beb hehehehe…. otherwise si ajai tuh dah jadi suami org and cukup korum 4 org isteri..tu baru kire kekasih gelap. Tak gtu pak mael? (petikan dialog Zombie kg pisang)…

  5. die ni saper sebenarnye??model??mejistret??lawyer??aku tak kenal plak!!

  6. xptut tul. amik gmbr org then post kt blog sndri.
    nama pn private photo kn..

  7. die ni model bawahan.prasan top model.bpak die kje polis…tp blagak cam ank org kaye.. jantan yg kaye2 sume die rembat…yelah,pompuan cntik…kaki clubbing..mabuk tak hengat smpai kene usung balik.die ni dok kt ktn.. mmg sosial gile..yg ak xleh blah bile die ni prasan yg die artis….wakkakak…..

counter statistics