Wednesday , July 23 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Azrinaz Mazhar – Isteri Sultan Brunei

(Gambar) Azrinaz Mazhar – Isteri Sultan Brunei

azharinaz-mazhar1

Bagi siapa yang masih belum mengenalinya atau sudah terlupa, Azrinaz Mazhar merupakan isteri ke-3 kepada Sultan Brunei iaitu Sultan Hassanal Bolkiah. Dilahirkan pada 23 September 1979, Azrinaz merupakan seorang pembaca berita yang kerap muncul di Buletin Pagi, Berita Terkini dan Buletin 1.30 di TV3 sebelum dia di’lamar oleh Sultan Brunei untuk menjadi isterinya yang ke-3. Lagi gambar’nya menyusul di’bawah. azharinaz-mazhar2

azharinaz-mazhar3

azharinaz-mazhar4

azharinaz-mazhar5

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

6 comments

  1. makcik ni…bontot dia memang tongek ar…

  2. cantikla tu….tengok bontot pon bertuah gak dia dpt sultan terkaya didunia tau…..

  3. mcm2 kowang..

  4. lawa btul azrinaz nie……..hey bertuah lah badan.natural btul muka dia.no. 3 pun apa kesahnya.lg pun sultan brunei pun type yg tua tp handsme n smart.maklumlah kaya.untung sgt.nway aku suka sgt tgk muka dia.lawaaaaaaaaaaaaaa..

  5. untung aaaaa dia wpun No.3… yg bestnye dia ni low profile…tup2 nikah je terus. xde gossip2…wpun pada ketika itu ade member 'seangkatan' MJ hot, la ni jadi Datin Seri heheheh….

counter statistics