Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Baby kumpulan Res2 bersosial

(Gambar) Baby kumpulan Res2 bersosial

Gambar-gambar Baby Res2 bersosial seperti bukan seorang wanita Melayu yang beragama Islam bersama rakan-rakan minah sallehnya baru-baru ini. Malah, Baby juga bergambar dengan memegang seekor puppy. Lagi banyak gambar di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

27 comments

  1. Waaahhhhh….SUNDALLLLnye dia….ni sah sah macam dah keluar agama.

  2. org dh xde agama, mmg la mcm tuh..

  3. buat orang lelaki gersang je..nyesal aku nasihat dulu..

  4. Mak aih..dasyatnyee..huhuu..seksa..aku yang pompuan tgk pun..adeii..

  5. haduiiiiyaii……

  6. 1st pics tu mcm ada gay tgh bercium. Tlg betulkan kiranya aku salah tgk.

  7. hape laaaah nk jadik ni..? tak takut azab langsung gamaknye..!!

  8. ape nk jd..artis sume xde maruah!!

  9. ye lah, gay sedang kiss pun ada! Mungkin ini sume adalah pemandangan biasa di club2 zaman ni.

  10. bukan bukan salah2 tu bukan gay..cuba balik tgk btol2 pd gambar ke2…yg tgh bercium tu si pompuan ni la ngn balak mat saleh dia..kan dia rambut pendek n pakai baju putih…

  11. klu dia nak apapun biarlah..tapi masalahnya allah klu nak turunkan azab bukn yg bsalah je kena..yg x besalah pun telibat. zaman skg dah bebalik mcm zaman nabi nuh..ya allah kau jauhkan bala pada kami yang x bersalah..sbb tu dlm al quran pun ada menyebut..penghuni neraka yang paling ramai adalah kaum wanita..subahanallah

  12. Perut BOROIII…GENDUT !!!

    Muka sekor sekor macam kena tenyeh KRAYON.
    Hari siang, pakai spek mata sebesar dulang nak tutup jeragat, jerawat, bintik hitam, benjol-benjol yang HODOH.

    Tapi body tetap mantap…hmmm Mantap untuk masuk neraka.

    Yang terjelir lidah tu muka PELIK sungguh..ada telur dua bijik bawah skirt ka ???

  13. gambo tu kan laki same laki..apeplak pempuan..laki cium laki la..tgk btl2..ceh

  14. laa..tu kan pic baby tu tgh kiss jantan tu…cium mulut bagai?x nampak rambut sme ngn pakai baju putih tu…huhu..perhati jam tgn,baju seksa yang amat tu..dia la yg comolot tu…

  15. manusia jenis ape ni?? x de agama ke?? ank sape la ni memalukan agama islam je..

  16. Speechless!!!!
    Pintu taubat masih terbuka semoga dia akan insaf dan sedar akan ketelanjurannye…

  17. confirm la, gamba yg tgh kiss tu si baby tu la ngn mamat omputeh tu
    cube korang tgk tul tul

    eeeeeee pempuan ape ar ni, cian mak bpk die kan…..

  18. betul tu…kalau azab nak jatuh semua kena…menakut betul la malaysia skrg…

  19. Ooo tak pe dia bkn islam kot…

  20. Aku cr gak baby dlm gbr 1st..tp bila compare ngn pic ke-2, br tau yg tgh sakan comolot tu mmg baby ngn pakwe mat saleh..nauzubillah!DUnia dh akhir zaman..xda segan silu dah!

  21. AIKKK..GAMBAR YG FIRST TU,CUBA PERHATIKAN KAT BLAKANG TU,BABY KER YANG TGH KISSING DGN MAMAT ARAB TUH?????BAJU N JAM MCM SERUPA..MUNGKIN KENBETULANNNN….

  22. eiiii… geli aku dOwh..
    da tua bawak2 la berubah..
    mangkOk tOl pOmpuan nihhh!!!

  23. ala…ni salah sekor mangkuk yang akan jadi bahan bakar kat neraka besok…biaula dia nk mabuk ke.nk pegang apa ke…dh msuk kubur esok dia pndai la jawab..

  24. ooouwww…bagus bangett…. salam kenal untuk semuanyaa….

counter statistics