Wednesday , August 23 2017
Home / Dunia Artis / Gambar baby Sari Yanti, Barr Al Aliy

Gambar baby Sari Yanti, Barr Al Aliy

Hi uols! Tahniah’lah pada Sari Yanti di atas melahirkan anak lelaki yang juga anak kelahiran sulungnya diberi nama Barr Al Aliy. Ewah macam nama Arabian pulak kan. Baby ni selamat dilahirkan pada 10 Julai, dah sebulan tu tapi kenapa pihak media senyap je ye? Takkan nak tunggu blog update baru korang nak gi melawat artis ni cari bahan pulak kan.

Barr dilahirkan seberat 3.1 kilogram secara normal pada jam 3.30 petang di Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur. Nama Barr Al Aliy dipilih oleh Sari dan suami yang merupakan antara 99 nama Allah. Kehadiran Barr sesungguhnya melengkapkan serta mengubah kehidupan pelakon yang popular dengan drama siri ‘Kisah Kaisara’ ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Stacy Angie dikecam gara-gara mewarnakan rambunya dan anak (3 Gambar)

Lumrah peminat pasti akan ada saje kecaman yang dibuat tidak kira apa artis idola mereka ...

4 comments

  1. wahh … uniq sekali namanya …

  2. ceh..artis kalo bg name anak xnak kalah..ampeh

  3. klu dah natural beauty, amik gambo lam spital pun tetap maintain comei… Tahniah..bestnye dpt baby 😀

  4. maintaince cun! kenapa ade artis taknak pregnant semate-mate nak kekal cantik? bodo btol artis tu.

counter statistics