Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Gambar bekas suami Salma juara Mentor 5?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

35 comments

  1. cis! watpe nk heboh2kan pic die. bkn die yg menang pn. bekas suami je, xde kena mengena da. nak tumpang glamour salma ke?

  2. la…perlu ke nak ungkit balik pasal bekas suami dia ni?

  3. tak payah nak ungkit sangat pasal ex husband dea , bukan nye gud sangat pun .. salma dah lama janda bukan nye bru janda ..

  4. tgk muka da tahu! pakai subang lagi..paham2 aje la!

  5. alah…timbul la pulak muka bkas suami..tak payah la nak promot die ni..yg menang janda die..yg nak glamour pun janda die..apa kaitan plak ngan mamat ni..buat nyemak je.

  6. nk hadiah kemennangan ckit k0t dr salma..ngehngehngeh

  7. tak pasal2 dpt publisiti murahan.. salma susah payah, dia dapat nama plak! salma macam trauma ngan bekas laki dia ni. baca statment salma sebelum ni..

  8. apalah korang ni, bkn dia pun yg tepek muka dia kat sini.. org2 media yg tepek muka dia.. pantang tgk gambar org mula la nak mengata, korang kenal dia pun tidak. pastu mengata, nnt nak mintak maaf camana, korang xkenal dia. bwk la dosa tu smpi ke dalam kubur.

  9. Kenyalang villa

    TGK RUPA PATUT LAA X BLEH BUAT LAKI…..X MAKAN SALMA DIBUATNYA………JGN SALAH PHM (PLAYBOY)

  10. salma tu janda ea?x thu plak..

  11. tawau mareey. . !

    salmah juak wha. . .anak k'lahiran tawau. . .tawau mareyyyyyyyyyyy

  12. tawau mareey. . !

    kampung titingan+budak fbi+budak joker+budak ice box. . .tawau juak wha. . .Q pena jumpa anak n sepupu c salma. . .eee bangga nya Q. . .

  13. yg menang c salma..pdudi apa dgn ex-lakinya 2..bukan dia yg dpt hdiah utama 2..kaya le salma pas ni..pasti nyesal lakinya 2…

  14. Tak kisahlah Salma janda ke bukan.tapi bila tengok dia, rasa sayang gitu.

  15. someone available

    Salam….. Fuck la siapa2 yg kutuk gmbr diatas tue… mcm la kamu tue bgs sangat !!! WTF… jangan nilai orang dari luaran sahaja tp teliti betul-betul… bodoh ! sekian.. x puas aty jumpa d KL ( kilang logpond )

    • yaaa.. betul tue bro, dorang ingt dorang sapa nak kutuk2 ex salmah tue.. dorang ingt dorang perfect sangat kerr ?? puihhhh… lu balek, lu p cebok muka lu tue.. gua rasa lu dah kena kencing…

      HAHAHAHHAAHHA

  16. dua org yg komen kt bawah nie…geng ngn ex husbnd salma or mmg ex husband die…tetiba nk meroyan..rilex la brooo….pedulikan pa yg diorg ckp..yg penting salma mantappp…yg len ak xmau amek kisah..hehe peace..=)

  17. oooo ni ke mamat x-hubby salma,..

    cam muka driver bas jer. jan cuba2 nak ngorat smula salma pas ni yer..

  18. hmm…susah cita lah….eh…aq nak tnyk yah….mcm mna nak masuk mentor…aq nak try lah…salma boleh, nape sya xboleh…sya pun uwank tawau juak bha…

  19. as salam … salma penah ckp yg die dh xnk cite lg plas bekas suami die.. yg korang nk ungkit tu knp……

    bekas suami die p0n dh ade kluarga sendiri…

    jgn pula beka suami salma nk rujuk pula…..

    sb salma dh p0pular….

    • for your information ex husband salma still duda lagi tau.salma saje je nak reka cite kate ex die da ade family supaya org ramai senyap.rasanya ex husband die pun x nak dgn die da.klu x die x cerai.perangai buruk la lelaki mane nak simpan.

  20. kesian ex-husband salma..sabo je lh erkk…sume kesian…hahahah

  21. aririkazishikukuto

    dar llaki b adap…salma da popular baru nak blik ngan salma…huhuhu

    • salam…. wat pngomen2 ni…. gra2 salmah pn mo pnas2 ka….:) buang masa sak kmu koman…2

  22. Yang berlalu tu.. tetap berlalu hidup mesti di teruskan tiada manusia sempurna kecuali Rasullullah SAW.Kata mengata bukanlah amalan yang baik renung-renunglah..

  23. suda2 la tu mgutuk ! apa yg pnting kita sapot salma .. HIDUPPP SALMA !!

  24. perceraian suami isteri xperlu la carik salah sape..mslh rmh tgg dorg,biar dorg je yg tau…yg kt luar ni,dok je diam2…doa je yg terbaik utk dorg…n xperlu la nk upload gmbr yg xde kena mengena g…org 2 xde pape,tp org lain lak lebih…ke org yg upload ni nk kredit?…

  25. tak pa kumbang bkan stu n bunga pun bkn stu..be patiens..ok

counter statistics