Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Benjy sewaktu ditahan.. sangat berisi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

15 comments

  1. PADAN MUKA…BETUL KATA WARDINA ARTIS TAK BOLEH JADI IDOLA…PADA AZEAN BANYAK-2 BERSABAR…….

  2. berisi x mesti nye xbersalah..kot die pengedar je tp x minum..kalo x salah xpela..jgn dh slh pastu sng2 je lps mcm tu jer..sbb seniman tlg la karyawan tlg la..sbb konon nk jg ati azean idrawaty tu takot sakit2 lg..gune org pgkt jer slmtkan die..dh salah tu salah jela..jgn wt hukuman yg x adil..kalo org lain tu cpt2 je hukum..igt kalo artis sume nye org x cy die wt..aperaaa

  3. dh wt jht terime la..dh ade anak bini..main dgn pompuan lain lak..elok ke mcmtu? huh..

  4. "Buang yang keruh dan ambil yang jernih".

    "Setiap manusia lakukan kesilapan"

    tamat.

  5. abg yg tangkap die tu bkn main bergaya lg…hehe

  6. wase2 dia ni dr dulu mmh tenbam…
    biarlah mahkamah yg tentukan wpun mahkamah tu hukum dunia tp klu bersalah ke teraniaya ke good things come to good people one day…
    klu dia mmg buat silap semoga dia bertaubat, dan klu dia teraniaya cam kes2 dadah yg ade berlaku sblm ni semoga dia mendpt pembelaan sewajarnye… cian Kak Yan tp mase aku tgk lam brita hari tu, semangat je dia mcm org x sakit. itulah hebatnye seseorg yg bergelar Ibu… just wondering, seja Kak Yan sakit ari tu smpi la ni aku xnmpk2 pun kelibat wife dia… weird le plak.

  7. kita manusia yg tak tahu apa2 nie baik diamkan diri dan muhasabah diri sendiri…biarler Allah yang menentukan segala2-nya…….jgn ckp2 lebih2 takut dtg kat diri sendiri…….doakan yg baik2 sahaja sudah…..semoga sama2 bahagia di dunia dan akhirat…..kita tak perlu menjadi hakim…..

  8. dengar hukuman bukan tali gantung dah.. media statement entah pape entah, sape yg betul ni..????????????????????????????

  9. jond dengan labuya

    mana tak gemok makan duit haram ja,orang lain dapat penyakitnya, jgn nak blame aku kalau aku komen sebab kalau dah nama artis 60% boleh lepas kes, biar kena hukum org mcm ni, jgn nak backup artis2 ni, dah kenyataan , cuba tangkap artis minum arak, ada ke? org biasa ja yg jatuh hukum, artis? xdak dud!

  10. Sedih aa, cmne dia bleh tlbat? ngat dia nk pki dwit bnyk wt tlong mak dia skit.klo tu niat dia aku respect gak aa.Apapn tnggu cite kt mhkmah je la. Aku arap dia x slh.

  11. aku igt dia neyh slh cre la….niat dye nk nolong family dpt wet lebh…igt murah kew rwtn susuln mak dia twu??yg psl pompuan twu…aku ase dye xmen kayu 3 gan bini dye…dye cume wat kje haram gan pompuan twu..kirenye pompuan twu partner in bisnes jela….niat baik…tp cre slh…kite nk hukum pown xtaw cmne…

  12. aduh,pndai2 jela mkcik ni wat stement..

counter statistics