Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Betty Banafe & Nash

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

8 comments

  1. wah! dtg berkapel nmpk… hmm klu dah suke sama suke tuh apa lai proceedd je… masing2 pun single mingle xde isu rampas merampas..

  2. lorh…tangkap gmba sme2 jew..

  3. apa lah awiezz, mesti hukum org ja kerjanya

  4. owh… galakkan org bina masjid apa!
    ari tu lam The Star online katenye si Betty siap bg mawar putih lagi ke Nash mase Nash nyanyi kat majlis perkahwinan ank buah Zaibo pastu Nash bg sekuntum mawar plak ke Betty lepas nyanyi.. romantik tuhhhh!!!!

  5. yelar ewiez..

  6. lantak la deme ni..betty tu pn perangai x senonoh!! kaki clubbing!! ape nk eran name pn artis..sume xde maruah..tu je yg tepat!!

    • ye ke? isk isk isk.. betty tu kakak ex-hasben member aku, tp xbrani aa tnye lebey2 pesal diaorg divorce, cian aa plak nk ungkit2 kisah sedey klu tak takan le member tu smpi merantau jauh mai cni… huhuhuhu..

  7. apa lah punya betty ni? Muka cun melecun, tapi, taste dia pada lelaki, hampeh!!

counter statistics