Monday , October 20 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Bienda dan ibu sama-sama botox?

(Gambar) Bienda dan ibu sama-sama botox?

bienda1

Kedua-dua pipi anak beranak ini kelihatan sama dan pelik kerana tegangnya semacam sahaja. Adakah anak beranak ini membuat botox pada muka mereka?

bienda2

Bienda sudah berkahwin ke? Siapa lelaki yang memeluknya itu? Ada sesiapa yang tahu siapa lelaki tersebut?

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

26 comments

  1. ish ish ish mak dier tuh

  2. laki tu suami mak die kot?

  3. bapak tiri ye…. agaknye kot?

  4. dasyat nye aku ingt dulu bienda nie n kuarga dia pon ok2 huhu
    xsangka. tpp mmg nmpk sgt

  5. ni yg trbaru ko copy dr media hiburan kan?

  6. heheh….rilek2. X kisah aaa mana2 source pun, leh tumpang tgk. Nk beli tu mmg maleh aaa sket hehehe…

  7. mane korang tau deme pki botox? botox kan haram..x baik tuduh woo..hahaha..artis bese la..

  8. cibai la mediamelaya…same hanjin cam azwan ali gak ko ni

  9. kenape maki2 ni? tak baik maki hamun..
    apepun.. tahniah media malaya kerana semakin berjaya..
    biase lah bile kita berjaya sikit, pasti akan ada orang mula iri hati dengan kejayaan ini.. <3

  10. aik ceh.. ni ko ke??apsal komen baik semacam je ni??selalu ko kemain kutuk artis..huhuhu xD

    • hahahahaha..aku dh insaf la..ade mender yg aku kutuk tu kalo betul2…kalo yg aku rs x btul tu wtpe aku nk kutuk toi x? mcm artis2 lain tu..mmg la kene kutuk sbb sosial n seksi2 je..yg ok2 yg xde byk wt hal tu aku xtau la..hehehe..

  11. mm bodoh sombong

    • hey jonit budak felda pahang.. ko duk pejabat tu buat kerja kau la.. jangan busuk hati nak menjatuhkan orang je keje.. maki hamun ko tu tak ubah juga mcm azwan ali.. bodoh piang mangkuk ni.. aku tak maki kau, kau jgn sibuk duk maki hamun dekat sini.. orang mcm kau ni lah antara pemusnah karier orang melayu.. bodoh sombong tu kau.. majikan bagi internet kat kau bukan untuk surf laman blog artis.. kalau tak suke blog ni, kenapa kerap masuk, kalau suka katakan suka dan berilah komen yang membina.. maki hamun bukan penyelesaian

  12. asanya bapak tiri dia,tgk lah dh beruban

  13. sheeda dah okey skit wajahnyee…..

    anyway…. kita semua ade kebebasan untuk blogging
    masing2x ada cara dan pendekatan tersendiri
    pembaca sumer nak enjoy baca blog nie ….

  14. bagi aku muka bienda cengitu coz dia kan br pas kena kanser n kena wat kemoterapi..dat y jd cmtu muka dia..tembam..ce korang tgk muka azean..lps kemo..apa daaa…

  15. kan sheda da kawen br ..tu bkn bapak tiri die la..tu abg bienda tu..anak shida la tu..ape la

  16. aku wase zaman skarang xyah aaa botox2 sbb alat make up semakin advanced aaa…yg aku nmpk muke diorg tu make up tebal, teknik pencahayaan lai…by the way, klu pakai botox setahu aku aaa xble senyum lebar camtu… yg biasa aku tgk artis barat yg pakai botox (jgn lupe bukak cenel E! astro) pipi tu montok wpun x senyum lebar camtu…ha!! tu baru botox..

  17. KALAU BLEH PAKAI LER TUDUNG MAK CIK BIENDA OOOIIIII

  18. nk tergelak tgk muka mak bienda. pakai rambut palsu..hehehe..

  19. skali kali tgk cam zakiah anas plak c shida neh…

  20. laaa.igtkan mak dier pki tudung gak..rupanya rambut..isk isk isk..ahhaah!~

counter statistics