Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Gambar & Biodata Fida (Juara Bintang Pantene)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

22 comments

  1. whoaaa~ leher dia ni da nampak panjang pula kui3 😆

  2. siapa cantik ? fida ke siti ??????

  3. fida… i lap u

  4. ntah ar…cam muka rosma(af) jer…hehehe

  5. HAHAA KOME NI ..XBAIK

  6. oo.dia ni sepupu siti kan..

  7. pelik.. gambar semua tu dari magazine, tapi "mediamalaya" letak watermark punya la banyak, macam la "mediamalaya" yg punya gambar.

    kalau nak letak watermark pun, letak satu je pun dah cukup dah. tak perlu nak over-reacting macam "mediamalaya" yang ada hak atas gambar² tu semua.

  8. knp org suka sgt komen psl watermark. bosan btl. anyways, i dont like fida. sblm jmp dia ni, igtkan dia ni sederhana n sweet je. tp lps dah jmp, dia ni blh digolongkan dgn pompuan2 gedik tahap menyampah. sorry kpd sume peminat fida.

  9. DAH LAH TAK MENGAKU SEPUPU SITI,MASA DEKAT PERTANDINGAN
    PANTENE,BUAT-BUAT XKENAL.ALIH-ALIH CAKAP BARU TAHU
    SEPUPU XLOGIK LANGSUNG..

  10. ct pilh fida bab fida niey c0usin dye

  11. yeke dier ni gedik???x sgka la….mcm ayu jek…

  12. muka sebijik ct…cousin sekali ker??

  13. ye ker dia bdk shahputra dulu

  14. kecoh nyer

    sikit punya hal pun….erm

    banyak lagi hal lain yang lebih teruk

    cam af7

    masa nyanyi berduet lagi teruk……

    terpeluk pun salah….cam ler korunk baik sangat

    yang siti cium dengan hubby dia bleh plak

    walau dah kawin sama jer….

  15. memang la dia ni sepupu si siti tu…
    dan still budak shahputra. aku dah jumpa 2 kali kat kuantan…
    setuju sgt jika di kata gedik tu….dan memang sombong pun….
    jgn keliru tau…
    gmbar dia kat luar @ kat kolej adalah 150% lain…
    jika korang tak caya, blh g tgk sndirilah….
    study tu x de la bgs sgt,tp kira ok jer…
    well,sesaper yang minat dan nak minat kat dia ni…
    lu pikir la sndiri beb!!!!!!!!!!!!

    • chingchong chinghong

      aku pun pnh jumpa dia nih beberapa kali…make up tebal nak mampos! aku setuju kalau korg kata dia ni gedik. mmg gedik pon. haha. tp lantak la, asalkan xganggu hidup aku.

  16. hehehe…
    aku suka bab komen mengomen ni

    aku tak penah jupe tp aku leh agak dia ni pesyen cmne
    sume dia nak masuk..AF pun dia gi gak audition tu hari
    pendek kata konon2 sume nak mencuba la…
    emmm lantakkkkk

counter statistics