Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Black Mentor dengan kekasihnya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

15 comments

  1. kalo xnsem pn ..dh pemes ..sume jd..wkakaka

  2. penulis nie main hentam je org tu gay……jgn main tuduh….

    fitnah….

  3. pompuan bkn pndg pd harta je…yg pentg hati mau baik

  4. ppuan kena memilih…….
    ooo klu kate memilih tu x semestinye kerana 5K tuh, kena gak pilih samada lelaki tu wanted punye penjenayah ke… kena pilih gak namanye..
    hmm dah beraweks nmpknye..semoga jagalah batas2 pergaulan, jgn terkantoi…

  5. kalo bkn artis la si black ni..ssh gk nk jalan ni..hihi cnfrm aweks tu pndg RM…huhu

    • hafies, jangan le ingat semua perempuan gila RM je. Entah2 dia dgn awek dia ni sebelum dia jadi artis lagi. Pandai je buat mulut. Saya ada baca satu blog lepas black ni menang Mentor dia ada keluar dgn awek dia pi makan-makan, penulis blog 2 ambil gambar dari jauh je dan temu ramah black tp gambar awek dia x tunjuk. So Sah sah le dia dgn awek dia sebelum dia menang mentor dan jadi artis. Bebal betul le………..

  6. bebal wak lu..

  7. Ala chumel nya.
    Tapi gimana dengan mama Mas idayu nya?
    Ok gosip!

  8. Cun ar makwe Black nih….kim salam buleh?hehe

  9. ala..tak kisah lah kan…janji dia bahgia…tp napa muka dia super gan tunang i????

  10. yucks! ;p

  11. nape lagu black x brkumandang di radio…sdgkan lagu chaq,leh hafal dh liriknyer….nape…….

  12. aq hepy bile nampak black hepy..tapi aq sedih bile black x nampak aq sedih..it's k..serba sdikit aq menrima blajar takdir yg Tuhan nak bg pada aq.pape pon..hope black akan bahagia dgn dye sampai bile2.

counter statistics