Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Botol Arak Heineken dan adik Elyana

(Gambar) Botol Arak Heineken dan adik Elyana

meab27375b9c147f3b3a812Ketika Elyana kini semakin menyepikan diri (— pembikinan album baru, mungkin?). Timbul pula gossip bergambar yang mengatakan adik Elyana telah bergambar sambil memegang botol bir arak Heineken bersama rakan-rakannya di sebuah kelab malam.

Sekadar nasihat dan tak perlu diberitahu definasi arak itu bagi seseorang muslim, kalau ya pun mahu minum air kencing syaitan, tak perlu’lah bergambar sana sini. Kemudian dengan penuh bangga menunjukkan kehebatan berminum arak kepada umum. Ianya memalukan lagi-lagi perkara macam ni akan effect kepada karier seni akak’nya sendiri.

Lagak’nya seperti berbangga dapat bergambar di’samping botol arak Heineken, stereotaip sikap seorang remaja yang baru nak ‘up’. Pesanan kepada Elyana, sila tegur & nasihat’kan adik awak. Masih sempat untuk’nya kembali ke jalan yang benar. Lagi satu gambar menyusul.

l4c19f46d990247f582c523

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

14 comments

  1. BODOH..MCM SETAN JE PRANGEI..ARTIS KE ADIK BERADIK SUME TEROK2!!XDE MARUAH

  2. ayat sama je ngan oh artis.. sape tiru sape ni? jgn pisang berbuah 2 kali sudah..

  3. time amik gambar tu tak ingat dunia langsung ape yang dipegangnyeee

  4. bodohnya…
    better elyana nsht ckt adk dia ni…
    xde akai ape???

  5. heineken sponsor kot.

  6. gedik2 je gambo..menyampah aku bdk2 skg tgkp gambo..terletok sn sni..bajet cun ar tu!! bodo je sume!! xde MARUAH!!MAK BAPAK PN SOPE..X JAGA ANAK!!

  7. ceh,, ambik gambar gini pun muka sdah bangga sampai lupa dunia..

  8. ayammasakmerah

    ini gaya bdk2 yang bru nak knal dunia…bodoh bangang..bodoh sme tinggi ngan sekolah….

  9. malukan name akak ko jew

  10. kalu adik aku memang dah lebam dah mulut dia

  11. budak ni nmpak mcam bleh angkat je…

  12. kakak ngn adik 2 kali 8… sama2 bodoh ngn bangang…

  13. uu heineken tu..standard..kira mahal sikit dr arga beer yg lain..hahahaa!~ ptui!

counter statistics