Thursday , October 2 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Bukti Diana Amir teguk air arak

(Gambar) Bukti Diana Amir teguk air arak

Sebelum ini kami pernah mengeluarkan gossip mengenai Diana Amir dan abang, sama-sama suka enjoy (— baca sini). Dalam gossip tersebut kami ada menyebut “sambil minum arak tanpa malu“. Dan ini telah dipertikaikan oleh beberapa komentar bahawa tiada satu pun gambar yang menunjukkan mereka meneguk air arak itu. Setelah mendapat maklumbalas dari pengirim emel yang memberikan kami gambar tersebut, kami telah menerima gambar bukti menunjukkan Diana Amir dan abangnya bergambar berdepan dengan air arak. Aik?! Siapa pula disebelah Diana Amir itu? Bukankah dia sudah mempunyai teman lelaki? (— baca sini).

diana-amir-abang-arak

Sudah pasti sebagai seorang artis, Diana Amir sendiri tidak berani meneguk air arak sambil bergambar, bukan? Jadi ini gambar sedekat mungkin yang boleh kami buktikan. Jutaan terima kasih kepada pengirim emel kami.

Watermark yang terdapat pada gambar hanya akan di’buang jika diminta oleh pengirim emel itu sendiri.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

46 comments

  1. sebenarnya dorang berpisah nie sebab:-

    ketentuan ilahi…

    dah tak ader jodoh…

    udah-udah lah meneka yang bukan-bukan…

    tak baik timbul fitnah pula nanti

    ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  2. klu gini aaa peel awek ni, harap2 Lydia Ibtisam kembali dlm Impian Ilyana…. x sesuai Diana jadi watak utama lam siri ni sbb drama tu bermotivasi…

  3. bg dia minum byk2 ,pastu boleh belakon dlm drunk kungfu…

  4. dahsyat artist2 melayu skarang lebih over pada artist yg bukan islam … dorg ni tk ingat ugama dah melampau

  5. tu pasal..artis sume mcm setan!! terok2 giler..xde maruah lgsg..sume artis minum air setan gamaknye..tu sblh die mcm keling je muke..hahaha

  6. bf lame keling kut….hahahahahaha ditebuk keling…best ker???

  7. xyah la nk tutup2 muke yg lain tu..dh macam setan terime je kenyataan k!! ape nk jd tah..name je ISLAM..wt malu jer..

  8. makin ramai artis dan selebriti yang terserlah aktiviti minum arak….

    • sebenarnya dari dulu dah ada.. tapi dulu internet dan technologi kamera digital belum meluas.. org dulu lagi paweer

  9. Diva_Bermulut_Puaka

    Aiyooo…nyampah mek tengok artis malaysia popular nie (popular sangat ker?)….depan wartawan & peminat berlagak baik, pijak semut pun x mati…belakang orang…huh…dinch ok langsung…Propa ajer lebih…lakonan dah lah yang ado…x best langsung….teguk air setan sampai kembung2 perut…pastue meh kiter pakat ramai2 pijak perut dier kasik kemik…eish…menci lah mek tengok k…

  10. aper nk jadi lar dgn artis ni..depan bek…sopan jew cakap..ble media tanyer jawap xder…walau seksi tapi xlanggar hukum hakam agame..tp da terang2 da….. wat…law da pelakon tu terbawak2 gak dkt dunia nyata..nk jumper artis yang tol2 ok..memg susah…sume hdup dgn pura2…sebab tu lar susah nk bahagia…

  11. dia bergambar je kot..kebetulan time tu arak2 tu de plak kat situ.
    hihi
    pape pn kalo da pegi tmpt2 cmtu, pe pn leh jdi xD

  12. mamat india mana pulak tu…

  13. itu iras je la…apa la korg ni..kalau letak gambar babi menaripun..korg mst pcaye…

  14. ahahhaha..nah ditangkap di tempat kejadian!!

  15. kalau dia betul minum pun tak heran, ramai budak-budak sekarang dah rosak akhlak. sedangkan pakai tudung dah beromen macam orang dah kawin, ini ape sangat la.

  16. saya ada masa wrap party impian…dan diana tak minum….saya sggup junjung quran..tp dia hadir atas niat utk memeriahkan majlis

    • n saye sggup junjung quran diana nie da main…..diana sggup ker nk junjung??? masyallah zaman skrg…

  17. ooooi, apala korang ni! takde kerja lain nak fitnah. gambar tu memang la boleh mendatangkan fitnah, tapi ada nampak dia teguk ke? jangan pandai2 buat andaian. seksi, mungkin ya, tapi, sekarang pun, yang pakai tudung tu tak semestinya baik! pakai tudung tapi main dengan boypren atas moto, kat tangga, apa cite??. kesimpulannya, jangan nak mengutuk kalau tak kenal orang tu luar dalam, dapat dosa je. kampung betul pemikiran korang!.

  18. pirah lar lu.. diana nie pown main…baik btdung ,, bukak…kt ngre sndri pown da culture shock…bwat malu prof. ir. dr. amir hashim mohd. kassim…pebende lu??? ank2 prof semer prgai hancussssss??? slh makbpk ker xreti ddik ank ke slh ank xde otk bley pikiaq???
    lu pikiaq la sndri….

  19. PATUT DI SEBAT 7 KALI SEBATAN

  20. ape nak jadi ngn umat islam zaman sekarang…mudah sangat terpengaruh dengan arakkkkk……..
    cpt2 lah brtaubat selagi pintu taubat masih trbuka….insyaALLAH akan diterima taubatmu..

  21. aku mmg xmnat pon tgk impian liyana nih…apa2 entah cita..xsngka plak aku dia nih mcm nih..INSAFLAH WAHAI MSYRKAT MUSLIM SEKALIAN..
    TLH TB SAATNYA KALIAN KMBLI KPD ALLAH DGN MANINGGAL’N PLBAGAI KSERONOKAN & KEALPAAN KHDUPAN & SINGKIRKANNYA JAUH DR KHDUPAN KALIAN..SDH SMPAI SAATNYA UTK KALIAN MGHIASAI DIRI DGN AKHLAK MULIA. MGMAL’N KNDUGAN AL-QURAN SERTA MNCNTOHI KHDUPAN RASULULLAH…ambillah pngajran dr tragdi gmpa bumi Indonsia !! elkkan dr kmurkaan Allah s.w.t.

  22. owh..ingat siape la si diana amir ni..rupenye si HIDUNG KEMBANG….OOOoooo

  23. ape2 je laa…dah nmnye artis..mn ade yg bek…

  24. What ever …sapa yg paling hampir dgn artis tu sila2 la tegur dgn cara yg sopan….insyaALLAH…ALLAH itu maha kaya…

  25. ala krg ni dsb kn dy arts 2 yg krng ambk port..cbe klo dy bkn arts msty krg wt xthu je kn….nth2 mbr2 krg pn mcm 2…so xpyh la ambk thu hl org..nt kne blik btg hdung…sdri malu ma….

  26. lbh baik kamu buang saja gambar2 ni tak baik mengaibkan org..sekurang2nya dia dah berubak ke arah kebaikan…

  27. taik ko boyyyy

counter statistics