Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Bulan Madu ke-2 Mawi & Ekin

(Gambar) Bulan Madu ke-2 Mawi & Ekin

Gambar berbulan madu pasangan popular ini diambil ketika mereka di Melbourne, Australia.

mawi11

mawi2

mawi4

Alahai romantiknya mereka berdua. Uwekk!! Hehe.

mawi5

mawi6

mawi7

Mawi membuat suprise buat Ekin dengan mengadakan dinner ketika berbulan madu.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

19 comments

  1. Salam….semua Romantiknya!!!!!

    Hopefully will last and bahagia selamanya

  2. botak bersama gomaknya,,, ekeke
    ekin ngan spak belalang dier..
    chumel ker? lawak tOl..

  3. poyo nye..hahaha

  4. sapala yg ambik gambar diaorang ni.tak berbulu ke mata…bodoh betul…banggang..mawi bayar kau berapa??nyampah aku tengok gambar ni..media malaya…sapa yg post gambar ni kat korang…nak muntahzzzzzzz

  5. ini lah yg di namakan tuah…..sapa sangka mawi org kg yg agak susah,sekarng………..alhmdlah sng gilos………Tuhan maha kaya…..

    • kaya sangat ke mawi tu? setakat apa yang mawi ada tak heranlah. tak payahlah menunjuk. buka mata ramai lagi orang yang kaya lebih dari tu, tetapi taklah menunjuk. ini mengada2, masa depan sesiapa pun tak tahu apa akan terjadi.

  6. YB.NIZAR JAMALUDDIN

    Rugi mawi dapat ini pompuan…dapat saki baki jerrr si botak ni….

  7. hahahah..sejak mawi kawin dgn pompuan ne smua nya serba mewah..dr rmbut hingga hujung kaki..pegi percutian pon tmpat mahal2..membazir jer..ahahha..hanya allah yg tau kan..

  8. cuti ditaja…haruslah terpaksa ditayang pada semua…
    syarat2 penaja kan…silap2 babak atas katil pun nk kena tayang…
    huhuhu…

  9. yewww, nak muntah…x nmpk mcm romantik pun, cam dibuat2 jer…

  10. aduh mak oi..x sedar diri le husband n wife 2.

    Enter text right here!

  11. bukan stakat nak muntah tgk..meroyan aku tgk niEnter text right here!

  12. menguntung sgt ke dorg taja depa ni..aduai!

  13. menyampahnyaaa kau tengok terutama si ekin tu..macam kaduk naik junjungo.0

  14. ok la tu kalau aku gi hanimun pun kalau boleh nak bawak photog, senang nak posing.

  15. nape nk dgki kbhagian org???suka ke tgk arts kita cerai berai???
    baik tgk yg mcm ni sjuk rasa..jgn duk hina org tgk dri sndri dulu cmne??

counter statistics