Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Bunga Citra Lestari lepas bersalin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. hoi…gemok nya!!!
    dah hilang sweetnya??

  2. OMG!!!Im not BEAUTIFUL type of gurl but…mmg x sangka her skin xcantex n clear rupanya…hope after dis tak pakai bikini lagi yer…coz dah jd MUM

  3. tak sangka muka dia macam kawan2 sekerja aku.
    muka mawarti, cleaner kat kolej 5 lagi lawa dari BCL ni.

    cleaner UM

  4. ha..??seriyes lain sgt..jalan sebelah konpom xthu dia tue BCL..

  5. artis sume same je..mekap je lbh..pdhl xde lawo mane pn..mekap gle tebal..wakakaka..hipokrit!!

  6. OMG!OMG!OMGGGGGG!…..
    hazab benar BCL tanpa makeup..adoi igt cun sgt la rupe dia ni..dgn kulit yg sgt xsantekk..sgt jelas bergantung harap pd power of make up katanyer..

  7. ermm standard la muke lepas bersalin…cer tengok muke org pas bersalin.. 😉 berlainan muke..kulit pun masih tk elok..lepas 2bulan kulit2 sumer akn beransur pulih..

  8. x sangka idung die camtu???ape2 pon mmg muke pas beranak camtu…xde nyer orng pas bersalin muke cantik elok

  9. woiii ! besa lah org pas bsalin muke cm tu ., yg pnting die bhgia ngan life die .. syukur lah die slmt lahirkan ank die .. BCL xde pon nk kutuk2 korg, so better shut ur mouth off . sesape yg komen lebeh2 ne biasa nye lebih trok . btl x ? ha ha ..

  10. xderla lawa mana pun…hodoh jek!!..org kata kalau nk tau org tu lawa ker x..tgkla lepas bersalin….huhuhu

  11. Mcm gambar edit je ni..

  12. prmpuan lpas bsalin mmg cmtu..sme cam sye jgak…rse nk mngis je tgk muke sdri kt cermin…ble tgk ank..terubat sikit lpas rse tekejut tgk muka sndiri…..haahha..skrg alhamdulillah lpas 5 bulan smua jd cm bse…

counter statistics