Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Bunga Citra Lestari tanpa make-up

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

31 comments

  1. mati jua seksanya……..ketara lah kecik….tak mcm pamela inderson lah……

  2. HAI…BUNGA2……..DAH TAU PAKAI MCM TU TAKKAN TAK PERASAAN KOT KALAU TUNDUK SENJATA TU NAMPAK@DAH TERBIASA……MALU LEH…

  3. sorry to say she's not beautiful ok!!

  4. hehehe…..rupanya tak lah cantik sangat ek?

  5. Akhlak yang mulia ialah dari suami yang mementingkan aurat isteri

  6. Tukar nama Bunga Taik Ayam ngapa…

  7. tak cantik la dia ni.. breast pun dah jatuh!!

  8. cantik lagi aku,walaupun tak payah seksi seksa gitu loh~

  9. for those who love to talk NEGATIVELY about others…BEHAVE YOURSELF…

    love,
    its me!

  10. Hahaa ko orang ni smua jelees la tu… kan lawa tu takde mekap lg.. bersih je muka dia… mmg mcm bunga la… yg korang ni, mengaku cantik.. CANTEK KE???? to Norna…… hahaha… DADA

  11. ape2 jer la….OK LA TU….Hahaaaaaaaa….

  12. aik..takan serius!! org lain bebas bg komen ape,yg dok mrh tu pehal?? hahaha…

  13. sape yg marah…..pelik2….suka hatila sape2 nk komen….hak asasi pengkritik bebas…..

  14. BRANG DH JTH LE…X MANTAP CM AWEK AKU…

  15. dia ni biasa jer tgok…ms dia make up pun biasa jgk..tpi klbhn org biasa ni dpt suami hnsem..itulah top up dan tuhan berikan…suma cekci jugak erk..kecik..mcm y budak2 punya..hehehe…tpi..natural beauty lah tu..

  16. hm si bunga ni klau dia mke up ker
    x mke up ker mmng x cntik….xde yg mnariknyer
    lh mka dia ni…mcm bibik yg kt malaysia ni jek…
    hahaha…..i mmng x ska dgn si bunga ni…
    org tua2 ckp….indh nma jek dri rupa…huhuuhu

  17. tetek kecik menyampah aku!!

  18. AI NANA KATA KAT ORG NAMPAK… TETEK ANG BESAR SANGAT KA…. WA LU…

  19. hua hua hua keciknye tetek dia

  20. hmm..tu ler..terlalu bergantung dgn makeup..dh ilang cntik yg natural..so,utk lelai tuh..mekap la sekdar2 aja..hehehe

  21. kalo muka xcntik tp ati cntik xpe…..hm, no komen

  22. eyalah ok apa kan da cantik da 2, x penting yg penting nya hati yg cantik

  23. no komen2………………………:)

  24. cantik je,,mulut die comel,idung die pon comel..kulit die pon bersih..tp itulah..sexy plak tunjuk2 itu

  25. ok ar, agak menakut kan satu gamba tue, tetek die just nice wat? matching wit her body size, kalo besar dr badan, org panggil raksase tetek. wahhh takuttt

  26. hahaha aku setuju cho
    muke munk r bersih..
    mcm bibik kt msia ni?
    ade kot huhuhu

  27. x cukup kain ke???????

  28. hampeh la mi bunga

counter statistics