Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Cico bersama anak perempuannya, Rindu Nurfitrah

(Gambar) Cico bersama anak perempuannya, Rindu Nurfitrah

cico-dan-anak

Tahniah dan selamat menjadi bapa buat Cico Harahap kerana kini sudah bergelar ayah kepada baby girl yang diberi nama Rindu Nurfitrah ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

9 comments

  1. hancur la anak dapat bapak mcm ni..pakai subang!! ape nk jadi..nanti anak nak kawen x dpt jadi wali,.igt tu cico..pangei ko dh la mcm jamban!!

  2. comel anak dia,tp cico…..

  3. tak perasan lak yang die nie dah kawin…

  4. i tot CICO is single?? he married?

  5. alaaaaa artis biasa leeeee

  6. subang tu sepatut nya letak di telinga anak…kan? kan?

counter statistics