BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , September 2 2015
Home / Dunia Artis / Gambar Close-Up Scha Yahya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-Nubhan-AF-Kahwin-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Perkahwinan Nubhan AF6 & Afifah (13 Gambar)

Tahniah diucapkan buat pasangan pengantin baru iaitu Nubhan AF6 dan pasangannya, Afifah Hidayah Ahmad Taufiq ...

13 comments

  1. besalah tu,bukan teruk pun.ok what takat macam tu.perempuan ni hormon kadang tak tentu,tu pasal naik jerawat,nak haid,jerawat pun kuar gaks.ni lagi artis,yang selalu guna mekap tebal2,liang roma pun salau tertutup dan boleh buat sumbat tu yang dia naik lagi tu.scha dun wori k?tak teruk pun…

  2. jeragat lain la..jeragat hitam2 tau.jeragat selalu orang yang berumur ni yang ada.muda remaja macam scha,kurang potensi nak kena

  3. oh sorri.. lupa pulak jeragat tu hitam2 =P

  4. jeragat hitam laaa..biasak la tu..btul kata ok what..hormon perempuan tak tentu..and guna makeup mmg nnt cmtu..dun worry la scha..

  5. faundation akan buat liang roma tersumbat.paling bagus jangan guna mekap.tunggu jerawat da ok nanti guna.

  6. Letak foundation…tak nampak jerawat atau jeragat.

  7. lerr ni pun nak jd isu ke. ok je aku tgk muka scha ni. takde cacat cela pun.

  8. ade je dorg ni jdkn nie isu..
    rmai lg artis yg ade mslh ni…
    ok je dorg…cth liza hanim…
    kulit muka dia mne ok…
    tp dia maintain je dlm industri…
    ala…artis….rmai lg..
    make-up tbl2..
    mne nk nmpk…

  9. Kena buat face polishing

  10. scha ni muda belia…mana la nak ada jeragat…jerawat dua tiga ketul tu buat pemanis jerk….cute awan dania ni…

  11. ntah biasalah timbul tenggelam cik jerawat ni. hormon x menentu.

  12. biar jer lah muke scha tue.
    pada aku dier tetap cun!

counter statistics