Friday , July 25 2014
Home / Dunia Artis / Gambar dan Biodata Erin Malek

Gambar dan Biodata Erin Malek

Erin Malek atau nama penuhnya Nur’Arina Abdul Malek dilahirkan pada 15 Julai 1994 dan berasal dari Kuala Lumpur. Hobi artis remaja ini antaranya menyelam, berenang, membaca dan menyanyi. Antara filem-filem lakonan Erin Malek ialah Bilut, Tentang Bulan, BS21, Congkak dan Senjakala. Dia juga merupakan pengacara bagi rancangan TVIQ dan Apa Cerita. Oh, tidak lupa juga, bapa Erin, Malek mempunyai hubungan skandal dengan bekas penyanyi kumpulan Elite, Fiza.

Lagi gambar seksi Erin Malek memakai skirt di bawah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

39 comments

  1. john dengan labunya

    sapa ni weii…aku xkenal..hebat sgt ke dia & bapak dia ni…

  2. muka dah lah macam indon…

  3. tu la artis2 kita zaman sekarang nie.. bila mana sudah naik.. skirt,seluar pun sama naik.. mla2 tnjjuk betis.. skunj tnjuk peha… pas nie tnjuk dada.. pas 2 lak tnjuk per ntah..

    - ai poyo ganaz – ^^

    - Emmy Iracle –

    • mcam lah bagus sgt yang mengatae tu

    • pelik...pelik...

      aku rasa bukan artis zaman sekarang je. jaman dolu-dolu pun dah macam ni dah. erin ni kira kategori ok la kalau nak compare dgn jaman dolu-dolu.

      satu lagi, dia artis kot, toksah nak pelik2 sgt la.

      TIADA APA2 NAK DIPELIKKAN DENGAN ARTIS. AKU MEMANG PELIK DENGAN ORANG YANG PELIK DENGAN GAYA HIDUP ARTIS. KEMON LA, ARTIS KOT! DUH…

  4. Dya 6pak matang tpy bru fom 4 je..huhu
    n dya cute gle…
    i minat dya…<3 <3 <3…
    x baik kutuk dye…
    huhu…sedar la diri siapa yg mengutuk dye..
    hRMMMMM!!!ny la manusia ska mangutuk orang..
    allah dah bagi mulut tu jaga la…!!ish3..
    pe le nk jadi..!!!

  5. betol tu..cka sgat kutuk orng,
    kutuk lah diri sendiri,
    wt bagus lak korang ni !!!!
    x malu.!!!da la kutuk orang yg x wt
    pe2 at korang!!!AYO!!!!

  6. memaang patut kena kutuk pun cik kk oi.kalo org pakai tudung,tutp airat takpe gak..takde nak kutuk.ni buat org mnyampah buat apa.tak de faeda pun.kalo dia pakai tudung,tak pakai baju adik,ada tak org kutuk?takde kan..

    • biar lah die!!! asal kan die bhagie sudah….dan x kcau org…die nk pkai tdung ke x pkai kew tuh kn hak die…jgan nk kutuk sgt lahhh…
      die pon adew ati n prasaan..x adew manusie kt dunie neyh yg x penah wat slah so jge lah dri masing2

    • whatEVEr!!!!!!camlah MIKO tau yg diE tu bYk d0se!!!!k0 tu???belambaK d0se!!!xyah d0k seb0-k cite d0se 0rg!klu x ske xyah commeNt n x yah teng0k!!!1aKAl ade x nk pki!!1

  7. biar lah die asal kan die bhgie sudah…jgn nk kutuk sgt lah x dew manusie kt dunie neyh yg sempune…smue same

  8. sya minat awk kerana sya amat ska awk bila-bila sya mhu jumpa awk kerana sya ska awk

  9. i love this girl :D

  10. siapa knal dia ?
    kim slm syg yaa ..

  11. kaki da bulu…hehe

  12. eryn comel la…

    boleh brkenalan??

  13. BIA LA..E2 PERIUK NSI DYE,,KALO KORG KAT TMPAT DYE,ENTAH2 LG TROK DRI 2,,CERMIN DRI DLU..

  14. actually masa dia kecik mmg aku minat tgk muka dia ,tapi bila dah besar meluat plak aku tgk…wala2 wei

  15. lain kali jangan suruh jurugambar ambik gambar seluruh badan… ambik gambar ic je cukup…

  16. asalamualaikum n salam sejatera…ala….sabar2la dekkna kutukan tu tebalkn teliga saja ya…yg baik kena ambil yg jahhat kita buat sempadan…so pikir2knla ya

  17. lpas nie tunjuk gmba nmpak tetek lak..

  18. apa nak jadi la ..
    orang tego kata orang mengutuk .
    ada yg kata , macam la ko tau dia tu banyak dosa . dah betol . dedah sana-sini .
    x dosa lagi?
    artis…artis ~

  19. aku minat gak lakonan di ni.. muka dia pun comel gak…tpi pandai2 la jaga diri dik..

  20. si-erin ni, lesen skuba kat laut pun ada…….tapi yang skuba kat darat,bapak dia pulak……..artis manalah yang bertuah diskuba bapak dia tu………………

  21. kak erin comellah.suara kak erin pun sedap….

  22. jgn pduli ckp owg laen kta sebaya i mnat u

  23. natija not 'H'

    :):DxD;):p<3:*B):$^_^o.0:x=/:|:S:o:(:@:'(

    • natija not 'H'

      sye sje jerk ltk muke byk2..jgn mrh…ape pe pon sye suke tgok cite misiku kuza…yg dilakonkan olek kak erin dan abang hairul azrin…btw,akak mmg cantek..

counter statistics