Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Dang Suria bersama Ad Samad

(Gambar) Dang Suria bersama Ad Samad

dang-suria-datuk-j

Gossip mengenai mereka berdua ini sudah lama diperkatakan oleh wartawan sehingga mereka muncul bersama di persandingan Mawi dan Ekin di Hotel Palace of the Golden Horses. Dan terbaru, gambar berpelukan mereka seperti sedang bercuti diluar negara.  Menurut ramai komentar, gambar ini di’ambil di Genting Highland. Kenapa bercuti ke luar negara bersama, ya? Adakah kerana di’sana tiada pencegah maksiat? Anda nilai..

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

10 comments

  1. luar negara ke? nape aku tgk mcm kat genting aje ni?

  2. oitttssss ni mmg btul kat genting arrr dol
    aku dh pernah g sini

  3. Tu kat genting daaaaaaa…. bukan oversea… hoho 🙂

  4. I`m sorriiiii *gaya Amir RL*

  5. ad samad 2 tukang wat air kat genting…

  6. hahahahahah…tu je aku mampu….hahahahha

  7. muka yg xbleh di percayai……npala abby nak rapat sgt ngn dia???

    pelik gak…xde org lain ker??? mamat 2 dahla xhensem,muka miang !!!!!tah apa2!!!!!!!!!!!!

  8. sama jer suria dan zakiah anas….

    • kawan baik agaknya — tu sebab perangai sama. dulu katanya tak dapat kawin Dato sebab dia mintak dato tu ceraikan bini no. 1 & 2 – dia nak jadi no. 1 & jadi datin. sure lah kena reject dgn dato tu. nak potong que lak kan… sekarang nak kawin dah, syarat yg sama, kena cerai bini kalau nak kawin dgn dia. dah berjaya potong que lah agaknye tu..

  9. ish…ish…da la di gelar JANDA, x sedar diri lagi…jgn la memalukan org islam….jga la budaya malaysia…awak tu personaliti tv, dlm tv bukan main lagi…di luar macam hantu….

counter statistics