Thursday , October 30 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Datin Normala Samsudin bersama anak, Ruhilla Roslan

(Gambar) Datin Normala Samsudin bersama anak, Ruhilla Roslan

Gambar Ruhilla Roslan dan ibunya, Datin Normala Samsudin dalam majalah Nona keluaran Julai 2010. Gambar di blog ini adalah super jelas! Tiada yang lain menandinginya buat masa ini. Lagi gambar dua beranak di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. shes my junior, back then is school. :)

  2. Cantekk sngt2… tp bley tak jgn la pakai tudung cam tu datin… cam ne pun awk cantik maa

  3. cut paste hehehee…
    just bab tudung tu je kureng sket aa Datin Seri..kang cantik make it proper menutup aurat and u still the most beautifull what!!

  4. chantek banget..

  5. Pasni ni anak dia pula jadi celebriti~

  6. anak normala memang cun dari normala…:)

  7. aku yakin anak normala pasti laris..buang ja Fasha Sanda tu..hahahahahahahahahahahaha..

  8. aku yakin anak normala pasti laris..buang ja Fasha Sanda tu..hahahahahahahahahahahaha..

  9. Ee lawanya anak dia..cantek ar..manis..cun pun ada..hehee..cantek..

  10. lawa siot anak die ni…cun abis…

  11. dulu kecik2 biasa je anak datin normala..tekejut ana besar cantik..jadilah doktor cik adik..pasti pesakit cepat sembuh..jgn jd model udah le..dunia je dapat..

  12. heran betul..tudung skg macam2 fesyen yg cantik2. kalau pakai confirm comel dan ayu.rugi rasanya artis kita yg pakai selendang tutup separuh jer

  13. cantik sgt..anak Datin Normala…mewarisi kecantikan ibunya…

  14. cantik sgt..

  15. Aduh… mcm kakak & adik je!!! Tp rasenye badan normala dah naik skit la skang. Anyway kedua2nye pon mmg cantik parasnye.

counter statistics