Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Datuk Siti Nurhaliza (Pucat) dan Datuk K (Selekeh)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

8 comments

  1. DATUK K MCM X MANDI, GAYA ORG BARU BANGUN TDO…
    DATUK CT PULAK NMPK TUA PAKAI WARNA COKLAT DAN BIRU TU. X SESUAI LA
    MUKA PUN NMPK MALAP JE…APESAL EKK?

  2. dato k nak buat gaya ala2 remaja tp x jd,dia sorang je tak ikut tema tak hormat majlis tol

  3. bru lps /%#@&*? kot tu yang tak sempat make up
    maklum la penangan siti siapa boleh tahan

  4. xdelah..nmpak ok jer ct tu..datuk K je yg xkemas..maybe bz sgt kot..ct ok la..wlu agak malap tp not bad..ttp tserlah keayuannya..

  5. ala tapi aku rasa pasal camera ni yang tak power ….cuba kau orang tengok gambar yang lain pun pucat lesi jugak … gambar berbala-bala macam lepas hujan atau camera yang tak canggih kalau orang cantik pun nampak tak cantik tau

  6. lagi satu mungkin gambar ni diambil diluar aircond … memang berguap kepanasan , muka pun berkilat-kilat . agaknya kalu kita ada kat tepi tu lagi pudar hambar … langsung tak cantik … kusam aje

  7. memang x cantik pun…cantik sebab make up jer

  8. Sy rs ok je korg je yg bta kut x napk keayuanye

counter statistics