Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Diana Amir bersama teman lelakinya

(Gambar) Diana Amir bersama teman lelakinya

sayang

Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada pengirim email ini. Beliau mengatakan gambar ini adalah gambar Diana Amir bersama teman lelakinya. Dan apa yang menarik, gambar menyusul di’bawah terdapat gambar Diana Amir berposing sehingga menampakkan lurah dendamnya. Pada mereka yang masih tidak jelas siapakah Diana Amir ini, dia merupakan artis di’dalam drama Sunsilk Impian @ TV3.

bf

cleavage

lily

Watermark yang terdapat pada gambar hanya akan di’buang jika diminta oleh pengirim emel itu sendiri.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

47 comments

  1. Huhuhuhu….
    pasti puas sang boyfriend isap tetek diana amir hehehe

    • pandainyer budak kampung ukur saiz tetek… hehehe…
      kat kampung dok tgk buah kelapa je ek… hahaha ^_^

  2. eh boyfriend dia handsome tapi hidung kembang wahahaha

    • bodoh die tu lorh………..dlu kawan dgn dak usm gak..bek jew pakai tudung…pastu ble da jd artis mak ai..terbeliak mater …jd pelakon trus mintak putus….cabut tudung…bajet jew lar

  3. sesuai la diana amir ni pun hidung kembang jgk..hahah
    xdelah ensem sangat balak die..biase je

  4. x abeh2 psl diana amir je..dhla seksi..blah la oi..pompan xde maruah!!

  5. minah ni pkai tudung dlu..aku knal die..baik bdknye.
    btul2 xsngke die jd cmni…sian aku tgk

    • toksah la percaye baik ke idak..sume artis hipokrit je k..sume hancur n xde maruah! tu je gelaran utk artis malaysia ni!!

      • ko ni CEH lepaskan perasaan kat artis lak.. ntah2 ko ni pun artis kot.. asik kutuk artis je komen2 ko tu

        • pesal pe plak aku rs..dh aku mmg x suke pn artis sume terok2..xkan aku nk puji plak..ke ko artis? hahahaha..gambo ko pn dh poyo mcm artis..bajet cun la tu..hahaha

          • ahh..dorang nie tah pape tah nak jeles2..suka hati la,dosa bukan korang yang tanggung watpe risaukan kitaorang…
            kan nana kan..dun worry babe,kitaorg ada untuk u..
            nanti nari atas podium sampai pagi lagi keyh babe…love youuuu….muaaahh!kita enjjoooyyy(bak kata puteri…hehehehe)!

          • KPD LEBAH MERAH,
            Dlm dunie nie… aper tujuan kite idup… lahir(ibu)dari tanah pastu masuk ke tanah balik(mati/kubur)… ape yg kamu nak cakap depan Allah(jika benar kamu agama Allah) ttg mase muda aper yg kamu buat… kemudian Allah tanye… ape kamu buat waktu tua? rezeki kamu, ape yg kamu belanjekan?mase sihat… ape kamu buat?ilmu kamu… aper kamu buat?dapat ker kamu jawab mcm kamu jwb dlm komen nie? sy salah sorng Allah letak sbg memperingati ttg akhirat(bukan maksud sy nie org baik)but point nape we all born… bukan nak sempurnakan duit… sempurnakan ilmu…. tp nak bawe jupe Allah hanyala IMAN dan AMAL(sbb yg tu jer Allah nak tgk)… hebat camner pun ilmu tp tak dapat amal… Allah nak tgk ilmu kamu ker?(padahal ALLAH la yg MAHA KARYA ILMU)

            maaf..sy cube bertutur sebaik mungkin…tak mau kamu salah paham… sbb munasabah sayer taip adalah maksud dakwah(tuk diri juga)… barangsiapa yg masuk neraka(sy maksudkan secare umum…bukan artis saje tp semue org) maka Allah akan persoalkan tiap2 org nape seseorg tu masuk neraka… mase tu,org yg masuk neraka rase bersalah(sbb kat dunia tak berape nak percaya dan yakin ngan hari balasan)lalu menyalahkan pelbagai pihak tuk selamatkan diri(keadaan panik melihat neraka dan berase dasyat mase tu)org amalan byk buruk tenggelam dgn peluh sendiri menunggu giliran tuk dipersoal oleh Allah…. tp, org yg ditemuramah oleh Allah asyik menuding jari pd pelbagai pihak bile buku catatan amalannya byk yg buruk… timbangan pahalanya pula lebih ringan dari dosa… maner tidaknya mase idup dulu… sangkekan idup sampai berpuluh2 tahun dan mahu berubah tapi Tempoh taubat tak sempat sbb mati jemput dulu… malah sbb hati jadi keras… taubat ADALAH SUKAR TUK BENAR2 BERUBAH….maka, diheretnya pula org dari pelbagai pihak tuk masuk neraka bersama(kerna takut dan ngeri melihat neraka dan cube meringankan kesalahan diri dengan menyalahkan pelbagai pihak)…

            kalu kesian mak ayah dan sayangi mereka… peliharala solat awal waktu… arak adalah punca maksiat dan org yg meneguk arak… susah aku nak bagitau… carila ngan ustaz… aku pula,hanya sorang yg bertanggungjwb juge dari komen2 yg aku bace….ini pun dakwah… sepatah perkataan mengajak manusia kpd Allah lebih baik dari setahun ibadat sunat… kite semue masih tak terlambat sbb pintu taubat masih terbuka(sbb tu la Allah bagi idup lagi tanpe bala turun)

            TQ for reading… sayer cari namer sayer dlm google.com tp tak sangka jupe Diana Amir… sy pun akan hanyut kalu lame tak dengar dakwah…malah kawan sy tegur kalu sy sembahyg lambat…itu pun dakwah(idup dlm berjemaah kwn2 yg soleh bole selamat kt dari terus hanyut)…selagi ader memperingati hari akhirat…. hati boleh pulih… sy tahu semue org bole pulih sebagaimana sy cube pulih tuk jadi seseorg yg bergune dunia&akhirat….bukan tuk enjoy dunia sahaja sbb enjoy dunie sgt sementare(walau enjoy tp ati rase tak tenang…tenang bile buat ENJOY melampau tp tak jupe ketenangan sebenar) ramai org cari bahagia ngan enjoy… kat barat dah ader hospital bunuh diri walau kaya raye sbb ati rase kosong….KOSONG tanpa agama ALLh yg ibarat cahaya pelita pada hati(tak sebak ker ati korang bile ingat nabi berjuang tuk bawa NUR AGAMA ISLAM NIH?!)bacela buku2 kisah nabi sbgmane membakar semangat cintakan negara

    • ni kes mama bru kasi untudung thingy kan??? culture shock katekan..kawan aku pnh bwk die blk mabuk2 dr club………lu pk la sndri…

      • Diva_Bermulut_Puaka

        Hai u'olls…mek yang bermulut laser nie kembali lagik setelah penat bertapa dari meleser2 nie…u'olls, tgklah lagi2 artis popular nie (Popular ke u'olls?!)…baju tah paper…nampak lurah dendam segala bagai…pi clubbing saner sini…pastu biler kuar paper coverina jadik plastik…sudah…memang dasar artis nie u'olls…menipu x hengat…menci lah mek tengok….

    • kalau dah start teguk arak, maka berlaku la maksiat…
      air setan tu mmg leh wat manusia berubah 100%….

  6. hak masing!u peduli apa GANG SUBARU!dosa bukan u yang tanggung okay!dunia dah modern!ish..menyampah aku..lantakla nana nak buat apa…lu tue keje asik nak drift and race je…takde org pun nak pedulikan…nama je subaru…tah2 pakai kete kancil jer…hahahhaa….ala..member u tue pun yg bf puteri nasuha tue pun slalu jugak i nampak kat club siap mata lari lagi…hahaha..relax la beb!

  7. suker tengok gambar yang nombor tiga dan EMPAT….cerah mata memandang….

  8. dlu dia ni awek dak kelantan..da ptus larh rasa2..

    • dier awek tuk semue arr kuman…. salu t'sempak ngn lelain jantan..
      aku yg ader gf nieh pon,, dier duk m'gatal dgn aku.. geli~~

    • haha,, aku knal bf die dlu.., elok laa jgak ex bf die tu tggal die.,, dasar gatal ngan suma laki.., suma laki die layan,, y penting die xkuar duit masa kuar,, ( cite dr kwn baek die sndri) ..

      • pa agama die nie …memalukan org islam dan merendahkan martabat org melayu di m'sia…nanti bla org mengata …jawap ye mesti camni hak masing2 badan aku bkan badan kau…. mesti punye dia bilang mcm 2….Ingat ALLAH lah..

        Sgguh pun aku mualaf p aku rasa malu jak nengok dia… YA ALLAH

      • xde duet kowt… hahaha

  9. yg baju kuning aku knel ni.. satu kolej ngan dia dlu.. nma dia NAD.. perhh dia ni gengstar woii.. sume tkt ngan dia.. huhuhuhu..

  10. bodoh la
    muka je lawa……
    akhirat nanti tgk la dada ko kn cucuk ngn besi pns la kawn
    bodoh

  11. lurah ko tu kan….
    ambl btg tebu
    ko kepit….
    sedappppp
    hahahahahahahahahahah+

  12. oit! cek abg BMW328i..lekx lah..bhasa 2 agk2 ckit malu aku kat cnie haaa…wikwikwik..
    aku tau kau dah gelisah..hehehehe

  13. KPD LEBAH MERAH,

    Dlm dunie nie… aper tujuan kite idup… lahir(ibu)dari tanah pastu masuk ke tanah balik(mati/kubur)… ape yg kamu nak cakap depan Allah(jika benar kamu agama Allah) ttg mase muda aper yg kamu buat… kemudian Allah tanye… ape kamu buat waktu tua? rezeki kamu, ape yg kamu belanjekan?mase sihat… ape kamu buat?ilmu kamu… aper kamu buat?dapat ker kamu jawab mcm kamu jwb dlm komen nie? sy salah sorng Allah letak sbg memperingati ttg akhirat(bukan maksud sy nie org baik)but point nape we all born… bukan nak sempurnakan duit… sempurnakan ilmu…. tp nak bawe jupe Allah hanyala IMAN dan AMAL(sbb yg tu jer Allah nak tgk)… hebat camner pun ilmu tp tak dapat amal… Allah nak tgk ilmu kamu ker?(padahal ALLAH la yg MAHA KARYA ILMU)

    maaf..sy cube bertutur sebaik mungkin…tak mau kamu salah paham… sbb munasabah sayer taip adalah maksud dakwah(tuk diri juga)… barangsiapa yg masuk neraka(sy maksudkan secare umum…bukan artis saje tp semue org) maka Allah akan persoalkan tiap2 org nape seseorg tu masuk neraka… mase tu,org yg masuk neraka rase bersalah(sbb kat dunia tak berape nak percaya dan yakin ngan hari balasan)lalu menyalahkan pelbagai pihak tuk selamatkan diri(keadaan panik melihat neraka dan berase dasyat mase tu)org amalan byk buruk tenggelam dgn peluh sendiri menunggu giliran tuk dipersoal oleh Allah…. tp, org yg ditemuramah oleh Allah asyik menuding jari pd pelbagai pihak bile buku catatan amalannya byk yg buruk… timbangan pahalanya pula lebih ringan dari dosa… maner tidaknya mase idup dulu… sangkekan idup sampai berpuluh2 tahun dan mahu berubah tapi Tempoh taubat tak sempat sbb mati jemput dulu… malah sbb hati jadi keras… taubat ADALAH SUKAR TUK BENAR2 BERUBAH….maka, diheretnya pula org dari pelbagai pihak tuk masuk neraka bersama(kerna takut dan ngeri melihat neraka dan cube meringankan kesalahan diri dengan menyalahkan pelbagai pihak)…

    kalu kesian mak ayah dan sayangi mereka… peliharala solat awal waktu… arak adalah punca maksiat dan org yg meneguk arak… susah aku nak bagitau… carila ngan ustaz… aku pula,hanya sorang yg bertanggungjwb juge dari komen2 yg aku bace….ini pun dakwah… sepatah perkataan mengajak manusia kpd Allah lebih baik dari setahun ibadat sunat… kite semue masih tak terlambat sbb pintu taubat masih terbuka(sbb tu la Allah bagi idup lagi tanpe bala turun)

    TQ for reading… sayer cari namer sayer dlm google.com tp tak sangka jupe Diana Amir… sy pun akan hanyut kalu lame tak dengar dakwah…malah kawan sy tegur kalu sy sembahyg lambat…itu pun dakwah(idup dlm berjemaah kwn2 yg soleh bole selamat kt dari terus hanyut)…selagi ader memperingati hari akhirat…. hati boleh pulih… sy tahu semue org bole pulih sebagaimana sy cube pulih tuk jadi seseorg yg bergune dunia&akhirat….bukan tuk enjoy dunia sahaja sbb enjoy dunie sgt sementare(walau enjoy tp ati rase tak tenang…tenang bile buat ENJOY melampau tp tak jupe ketenangan sebenar) ramai org cari bahagia ngan enjoy… kat barat dah ader hospital bunuh diri walau kaya raye sbb ati rase kosong….KOSONG tanpa agama ALLh yg ibarat cahaya pelita pada hati(tak sebak ker ati korang bile ingat nabi berjuang tuk bawa NUR AGAMA ISLAM NIH?!)bacela buku2 kisah nabi sbgmane membakar semangat cintakan negara

  14. sy mohon admin delete gmba diana dgn lelaki berbaju hitam ala2 arab tu…da nk jd suami org pun…dgn komen2 yg xmembina ni,rosak plak masjid org2 biasa tu nnt

  15. kowank nie mlot lancaw gler .. kownk 2 mcm bek sgt jerk

  16. NIE KALO AQ DAPAT NIE… XKELUAR BILIK DAH LA…. GERENTI PUNYA XKUAR

  17. admin better lau del post ni, skrg dia da dpt hdayt allah..kita hnya doakn smua ni agar ia trus brkkln dan dteguhkn imam kita jga. mybe dlu dia trkna cltre shock but alhamdullilah skrg allah da tnjukkn dia jlan yg bnr,.. smga apa yg apa yg brlku kita boleh lpakn n bg la chnce utk hamba allah brbh sblom pintu taubt trttp utk kita smua… smga apa pnglamn mngjr dia erti khdpn sbnr… ,mnsia xkn lari dr mlkkn kslpn… TQ 🙂 xD

  18. Admin..tlg delete gambar ni..jangan mengaibkan org lagi..Dia dh berubah ke arah kebaikan..sama2 doakan diana trus istiqamah..

counter statistics