Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Diana Amir dan abang, sama-sama suka enjoy

(Gambar) Diana Amir dan abang, sama-sama suka enjoy

Kami menerima emel dari seorang peminat supaya mengeluarkan gambar ini. Katanya gambar ini adalah Diana Amir bersama abangnya bersama-sama enjoy di’club malam terkemuka Cynna Bar sambil minum arak tanpa malu. Kami cuba menghubungi semula pengirim emel ini untuk mendapatkan maklumat lanjut, dukacitanya emel kami masih lagi tidak berbalas. Lagi gambar menyusul…

diana-amir-abang1

diana-amir-abang3

diana-amir-abang2

diana-amir-abang4

diana-amir-abang5

diana-amir-abang6

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

55 comments

  1. nape lak sk wat benda2/perkara2 tak bermoral mcm nie..emmmmmm…

  2. awek ni klu clubbing lupe diri…rosak rosak bangsa aku… harap2 dia dah x blakon lai lam drama Impian… drama tu bermotivasi tp klu pelakon dia camne gaye, nmpknye xde maknanyeeeee

  3. korang dua pernah pergi clubbing tak? mesti korang dua ni duk kampung terperap bawah tempurung kan…

    • ko tu kam pernah semayang tak? mesti ko budak bandar terdedah dgn dunia penuh maksiat di ibu kota.. ape faedah ko gi club? dapat pahala?

      • “Lelaki bujang kena tanggung dosa sendiri apabila sudah baligh manakala dosa gadis bujang ditanggung oleh bapanya.
        Lelaki berkahwin kena tanggung dosa sendiri, dosa isteri, dosa anak perempuan yang belum berkahwin dan dosa anak lelaki yang belum baligh”
        DOSA PAHALA MEREKA INI DITANGGUNG OLEH KORANG KE? ATAU DITANGGUNG OLEH BAPA KORANG?
        APA KAITAN SEMBAHYANG AKU DAN PERLAKUAN MEREKA INI? AKU BUDAK KAMPUNG JE. AKU TIDAK PERNAH PERGI KE KELAB MALAM. DOSA DAN PAHALA TUHAN YANG TENTUKAN. JANGAN KAITKAN SEMBAHYANG DENGAN PERKARA DI ATAS. MACAM LA KO SEMBAHYANG TU DENGAN TERTIB DAN 100% TERBAIK. MACAM KO LA PALING BAIK UNTUK MEMPERSOALKAN MEREKA INI DAN AKU? NOOB.

    • wei kam bodoh n jamban..hahaha..ko tu mesti pangei mcm setan kan? sbb tu ko bekap!! Blah la ko bodoh!!

      • "Lelaki bujang kena tanggung dosa sendiri apabila sudah baligh manakala dosa gadis bujang ditanggung oleh bapanya.
        Lelaki berkahwin kena tanggung dosa sendiri, dosa isteri, dosa anak perempuan yang belum berkahwin dan dosa anak lelaki yang belum baligh"
        DOSA PAHALA MEREKA INI DITANGGUNG OLEH KORANG KE? ATAU DITANGGUNG OLEH BAPA KORANG?
        YA AKU MEMANG BODOH, TAPI TIDAK SEBODOH KAU UNTUK MEMPERBODOHKAN ORANG LAIN NOOB. DASAR ORANG MELAYU SUKA BERSPEKULASI. SERKAP JARANG. SENANG2 DAPAT DOSA KERING CAKAP AKU SETAN, AKU JAMBAN.

        • salam…… ape2 pon y penting kite jaga diri kite,minta dijauhkan dr benda2 y x elok ni… coz kite pun nanti ado anak2 gak kan..kan…..

    • wei KAMbing, aku dok kl tp tk pnh gi clubbing, ada masalah ke? jgn igt sume org bodo cam ko – gi clubbing konon cool la. ada byk lagi tmpt yg kite bleh enjoy, bukan kt club je.

      org tk gi clubbing ckp tinggal bwh tempurung. tah pa per.

  4. lantak diaorg ler,janji x kacau aku dah,,,

  5. dorang ni saper erk?…

  6. Siapa Yang Cetek Pem

    Biarla dorang nk tunggang langgang ke, tertonggeng tepi jalan ke..
    asalkan klu aku tgh driving tu, dia tak langgar aku sbb tgh mabuk time tu kan?

  7. mmm..macam2..
    tp tu btul ke air arak,
    camne tau?

    • tanye plak..dh club mesti la tenguk air setan..nape ko pn mcm tu ke?ceh

      • tapi ko tu mcm bgus sgt nk ckp2 org minum arak..stakat pegi xminum pon ko nk fitnah..xpe,satu family aku xmaafkan ko..lagi ko susah k..aku doakan ko mmg susah la kat dunia nie..tau mendownkan org..mcm la ko tu perfect sgt..

  8. Siapa Yang Cetek Pemikiran?

    Pic yg last skali, lelaki berbaju putih pegang botol Heneiken tak silap..

    • itu bkn abg aku..ader ke abg aku yg pegang??..n ader ke kakak aku minum dlm pic nie??..bodoh ke ape?…stakat bergambar..xleh gak??..bangang..meh jmpe aku klu nk beta..bodoh!

      • aku raser ko nie yg pe-ra-sa-an die kate abg ko tuh… famili ko lagik bodoh…da tau islam,,amik gmba cani…gune otak lah bro!!! mende bangge sgt amik gmba ade arak??? rosak sial….bkn mhram gak ek…luper plak,,ko ni ic je islam….otak islam moden lar kot…kami kuno!!!!! hihihi

  9. dunia akhir zaman….
    mak bapak tak ajar!!!!!
    tu pasal anak kureng ajar….

  10. Relakslah korang. Semua nih bergantung kepada individu tuh. Rasa nak hebat and bersosial. Tak kisahlah org kampung atau orang bandar, janji nak enjoy…Fikir masih muda dan panjang umur…Klu Tuhan amik nyawa, nauzubillah…Tak semestinya orang yg dah tua tu mati dulu entah2 sok lusa kubur dah panggil, tak ke mati sesat. Aku sedar bagi peringatan tuk diri sendir dan yang lain klu nak amik iktibar dari dorang nih…

  11. pompan gedik n xde maruah ni berlakon impian ilyana yg musim ke 2 tu la..mmg gedik n seksi!! blah la
    artis ke sape mesti perangai macam setan..x sah x minum ayo setan!! bodoh!!

  12. huh….klasssss kan diaorng ni….esok kena soal kat kubur…x dpt jawab…mintak lah tolong ngan kawan2 ko…ngan botol arak…ngan rokok k…..

  13. nie mak bapak tak ajar lah tu pasal jadik macam nie…
    betul tak??

    kalau mak bapak pandai ajar….aku rasa tak jadik macam nie…
    mmg banyak aktiviti menarik kat luar, jadi faktor…tapi kalau mak bapak tak ambil peduli…ini lah hasil nya…

    anak keluar malam pun tak ambil pusing…??

  14. biasalah dunia skg..yg di larang tu deme wt..air setan deme anggap air coke je..bodoh mcm jamban!!

  15. mmg bodoh dorang nie…nak sosial sibuk pulak nak bergambar-gambar!!!!….
    saja nak carik publisiti murahan jer kan "CEH"???…betul tak?

    apa kejadah lah mak bapak kat rumah tgk jer anak jadik macam nie???…
    seronok sgt bersosial??….mak bapak pun diam jer!!
    bila ader yang mengata…kata org tak up to date….
    cakap pakai kaki lutut mmg lah senang…
    hua….hua…hua….
    mmg dosa dorang tanggung….tapi kita manusia nie kena lah mengkritik benda tak elok nie…sbb mmg sah-sah tak elok…
    pada sesiapa yang terasa…elok lah mmg aku nak bagi terasa pun!!!
    biar korang semua tahu…
    perangai sebegini mmg perangai org BARAT yang suka malukan kan org kita!!!

  16. hancus "impian" minah ni berlakun….
    ishhhh ape na jadi…publicity oi…
    1family rosak dah… astaga……….

    ->salu aku nmpk abg die gi event/club.

    • bodoh..ko minta maaf lepas nie kat aku pon aku xkan maafkan..sedap2 je ckp satu family aku hancur..abis aku yg pegi belajar nie ntuk ape?..bukan mcm ko..lagi hancur sibuk mengata org..macam diri tu dah bagus..bodoh!

      • wakakaka ader aku kesah???? famili cerai berai cani lar anak beranak dier….wuteva lar bro… da mmg publicity murahan beb!!!! aku xsker tyg tetek cm kakak ko lar bro!!!!

  17. lili tak payah pergi barat….
    nie hah depan mata perangai melayu yang angung kan perangai org barat…
    satu family tak boleh pakai punya org!!..
    hua…hua…

    agak yer mak bapak dorang nie tak tersedak ker tgk anak macam nie?
    tak pun dorang bangga??…

  18. erm…da la duk ngater sesamer sndiri..
    yg penting kter pndai jager diri sndiri..tp jgn luper..
    ingat mengingati sesama muslim tu perkara yg sgt penting..nabi pernah bgtau pd kiter kn..baalighu anni walauaayah..berpesanlah walau satu ayat…so..if kter tau ttg smthing n nk berkongsi pengajaran samer2 xjd masalah..so jgn kutuk2 sesama kiter ok..yg pnting kter jadikan ruang ni tmpat yg kter same2 dapat manfaat..

  19. kalau tak kutuk dorang tak sedar nadia..
    dan org lain pun akan anggap benda nie biasa jer..
    cuba selak gambar2 lain kat blog nie ttg artis kita yang suka sgt bersosial….mereka nie bukan dengar nasihat..
    lebih elok kita kutuk agar jadi pengajaran utk artis lain…
    itu pun kalau dorang tak nak kena kutuk…

  20. btol tu..xkan nk diam nk tgk..artis skg ni sume hancur n mcm jamban je!!

  21. buat malu amir hashim ni….

  22. kito mampu tgok…
    bertasbih dale hati udehh…

  23. thank’s nadia…
    😉

    i nie bukan apa…..
    i pun mmg dah meluat sgt tEngOk perangai kaum artis kita sekarAng Nie…memalukan mak bapak sendiri, keluarga dan bangsa kita…

    setahu Qaseh lah kan, jaclyn victor dan stacy AF6 pun rasanya pun tak buat perangai macam nie walaupun dorang tu bukan islam….
    nie terang2 bangsa melayu islam pulak perangai macam ni…
    jakun sgt ker berpesta sakan tu?
    best sgt ker..bersentuhan dgn org bukan muhrim?

  24. "ja"….itu membuktikan iman awak senipis kulit bawang…
    kita sebagai org yang beragama islam kena lah bersuara utk cakap benda yang benar!!!!…
    apa makne nya kalau kita diam jer???
    betul tak??

    saya rasa mak bapak dorang pun perangai macam awak tulah…
    diam jer tgk anak terkinja-kinja macam perangai setan nie…
    tak nak bagi matovasi utk dorang sedar apa yang dorang buat mmg tak elok buruk dan tak bagus…

  25. BatuPahatRockers

    diana amir + arak = artis?
    syam amir + sasau = c0nt0h untuk adik?
    fendi amir + isteri + anak + hutang= perempuan lain banyak?
    ash amir + shuffle = belum terjebak ke?

    tp bapak::::::Pr0f universiti c0nt0h ank2 muda.

    pr0f…d0 s0mething with y0ur kids….

  26. tq qaseh..
    wat i mean here is..
    bukan xleh kutuk artis..perbuatan dierorg mmg terkutuk dan sebagai org islam kiter harus mengutuk perbuatan dierorg..atas dasar org2 mcm dier org yg menjatuhkan kesucian agama islam..yg dmksudkan sblum ni ialah antara sesama kiter yg berbincang di sini..jgn la kiter megutuk antara satu sama lain..tp kiter berbincang elok2..n me..stiap org ader pendapat masing2..yg betul tetap betul n yg salah tetap salah cumer perlu dperjelaskan elok2..as a muslim..im totally disagree with wat malasian astist had done..memalukan..!

  27. kalaw prangai cmnih, jgn jadi artis… artis peminat ramai, cont0h tuk2 dak2 kecik…

  28. DIANA AMIR NI SAPE???ABANG DIE SAPE???Sape dorg ni,x glamor pown….aku x sedar pn wujudnyer dorg.lg 1 aku nak tau mane satu Diana Amir ni??????????????????????????????????????????????

    X FAMOUS lgsg dats y die brani amek pic2 gini, cara2 yg bese artis2 mahupun org2 malaysia amek dlm usaha nak mengglamorkn diri dorg.HAHAHAHAAAAAAA

  29. Manusia mmg akn brubah.. Bkn spt yg aku kenal dulu… Sedih anak bangsa jd mcm ni…

  30. boleh x korang jgn kecoh2..aku tau la akak aku cmner..dia xminum ok!..xpuas ati meh sini jmpe aku.

  31. well, what to say.. Aslam, jgn la temper sgt..biasalah tu..xsemua org akan mnyukai org yg kt suka atau sygi..Wlupun u tau sape kakak u yg sebenarnya..tp org lain ade hak gak nk luah perasaan yg dorg xsuka..cuma silapnya di cni..org mlyu kt hilg sifat budi bicara dan berbahasa..mngutuk org kaw2 punya..itu yg xbest tu.Tp to be honest..i know ur sister..dia mmg baik, very sporting n jg happy go lucky..but, bila tersiar pic ni..im quit suprise cz xsgka dia boleh seseksi ni..Cuma, we cant judge people juz from their appearnce rite..cz kdg2 org camni lbih baik dr yg blagak alim..pndek kata xpayh nk hipokrit la..apepun aslam..pesan kat akak u 2..jgnla daring sgt..cz she already pretty..even without lipstic pun stil beauty..rambut serabai pun stil llki toleh 2 3 kat dia..behave la..we are malaysian kan..

  32. 1) hak muslim ke atas muslim yang lain
    2) surah wal as.

    pe yang cuba disampai kan?? kita sesama kita "wajib" menegur antara kita. kita xkan terlepas dgn pertanyaan "apakah tanggungjawap ko sebagai jiran,adik,abang,bapa, ketua, pemimpin, berkawan, sedara(agama),?? adakah dilaksanakan?? perbezaan umat islam dan kafir adalah iman, dan "bukan dikalangan umat ku yang meniru cara/perbuatan orang kafir"
    maaf kalau tersinggung. tp langkah kita da x panjang. mungkin 2 tahun mungkin3 tahun dunia kita cintai akan hancur. ingat la mati… beriman la pada nya… maaf.

counter statistics