Friday , April 25 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Diana Johor menantu baru Tan Sri Ramli

(Gambar) Diana Johor menantu baru Tan Sri Ramli

diana-johor

Pada entri yang lepas (— Koleksi gambar Majlis Aqiqah anak Nora Danish (#2481)). Ada komentar yang tertanya-tanya mengapakah Diana Johor berada dalam gambar bersama keluarga bekas suami Nora Danish. Diana Johor merupakan menantu kepada Tan Sri Ramli, iaitu ayah kepada bekas suami Nora Danish. Diana Johor berkahwin dengan Ramelle Ramli pada 7 Febuari yang lepas.

diana-johor1

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

12 comments

  1. Semoga jodoh minah nie berpanjangan la hendaknyeee

  2. Salam, kenapa dia cm familiar eh? dia yg ada kembar tu ke? yg pernah masuk MTV its my life tu? ke saya silap?

  3. Dia ni memang ada kembar lakunan terbaru watak hana dan hani(kembar dia) coklat strawbery – tak sangka pulak dah kawin dan menantu Tan Sri Ngah Talib -wajah dia ni seiras Puteri Salbiah

  4. Ooooooooo……dia ni dh kawin. Tp kenapa senyap2 je? Aku pn dok pelik tgk gambar dia ada sama2 kat majlis Nora Danish tu.. x de sape2 ke yg ada apa2 info tntg perkahwinan dia ni. Gambar2 ke..?!!!

  5. oooo.. padanla.. dah lama tak tgok dia kat tv

  6. fuiyoooo… bertuahnya dia ni..

  7. aha..nape takde reporter buat berita dia nak kawin..diam jer..klu si abang gan nora danish kepoh…

  8. bbrp minggu lps cik normah, wartawan ruangan gossip kat berita harian tu ada menulis secara HINT pasal sorang artis plastik ni..(rasanya fasha sandha)..wartawan ni kata artis plastik ni beria-ia menempah baju dan standby je nak dtg wedding adik kepada kekasihnya yg seorang VIP (rasanya rizal la kot)..alih2 vip tu cakap kat artis plastik tu dia tidak dijemput oleh keluarga vip tu dtg ke majlis wedding berkenaan..klu diikutkan tarikh wedding diana johor ni baru je lagi…maknanya cerita yang wartawan cik normah ni tulis ada kaitan la dengan wedding kat atas ni and fasha sandha ni…kesian fasha kan…

  9. dia ni lagi ensem dari rizal, lagi padan dgn nora yg cute tue…

  10. laaa…mula2 igtkn puteri salbiah2.
    cm plik gk np nm dia diana…
    seiras btoi…
    tp xknl sp dia…
    huhu…

  11. kt iklan mcD pun dia ada eh..

counter statistics