Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / gambar Eira Syazira nampak bra

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

21 comments

  1. 1st lagi….hahahahaha…
    ala….br nmpak bra….tp..ok gak r tu…ssuai ngn saiz bra tu….x tipu..sstgh org nak nmpak besar..pakai bra besar..padahal..cinonet je…hahaha

  2. aku setuju…hahahahaha

  3. die ni mmg seksi pn..poyo..muke cm org tue sket sbb kt mate die byk kedut2..hahaha..bkn lawo sgt pn..sore pn gedik2 je..ceh

  4. klu korang tgk cenel E! fashion do and don't… pakai baju tu jgn le smpi nmpk bra atau pun berbayang bra tuh, mak saleh pun anggap x bersopan wpun ramai yg pakai baju gtu…smpikan majoriti diorg tu langsung xpakai bra HAHAHAHAHA!!!!

  5. pewhhh… !!
    eira syazira nie i tengok makin sexy ah lak..
    award xde ah penah menang pon.. !!
    lakonan pon xde ah melatop mane pon..
    but gaya jew yg lebey arhh.. !!
    cowyy.. !! 🙂

    • bodo larh ko…
      biar larh dye..jnji dye cntik..
      ko 2 sdar skit dri 2..lau ase dh cntik or dh perfect bwu leh komen sesuke ati nk bpk ko..

  6. pernah jumpa dgn dia kat ioi mall puchong.memang sexy giler pakai skirt atas paras peha lagi.rupanya dia couple dgn lelaki yang berlakon citer anak mami tu, yang gelap2 tu.sesuai la kut.

  7. apadaa media malaya ni…
    dh takde citer sensasi pi letak gambar mcmni nak aibkan orang lain…
    mesti ko suka kan bila ramai join komen pict ni kan?

  8. xpe..xpe..aku suka..haha..supaya artis2 malaysia nih jgn hipokrit…kat luar lain..dalam lakonan lain…

  9. gali lagi……gali lagi…..hehe

  10. best aper kutuk artis
    korang yg poyo xmau aibkn artis yg jht diam sedeyh

  11. ala bkn nmpak t3t3k pun hahaha

  12. hek eleh..stakat bra..kt umh ak..blambak laa..
    mcm2 jnis ader..hahaha

    owenisback

  13. kt umh ak pon byk bra ap nk heran..

    • yer ke… =0 cuba kau lelong kat ebay mne tau ramai orang nk beli bra kau..ni cuma cadangan aku tak pun kau bleh derma kat muzium negara mana tau diorang nak pamerkan bra kau!!

  14. award tak pernah meng, tapi sexy bukan maen ag..
    gler ar …
    nak tunjuk ape la tue sebenarnye…

  15. hai itu pon nak jadi isu….

  16. hai ala e2 pun nak kecoh!!!

counter statistics