Wednesday , November 26 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Eizlan Yusof bersama Isteri dan anak di Genting

(Gambar) Eizlan Yusof bersama Isteri dan anak di Genting

1

2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. comlenya.. keluarga bahagia…

  2. MOGA MOGA BERKEKALAN….COMEL GITU ANAKNYA

  3. aku suka tengok keluarga ni. Semoga jodoh sampai ke penghujung. Kat sabah ramai KHAN @ pakistan ke.

  4. pandainya abg eizlan cari wife….cun gilerr… dpt anak pn comel…puas ati walau pun lambat kawin tp sekali kawin dpt ciri2 wanita idaman lelaki…caya la…

  5. percakapan pun lembut jer..macam dlm iklan tampal kat hidung tue..(x ingat ape namenyer iklan tu)

  6. waa…comeynyer bini eizlan…ayu,lawa,sopan,pakai tudung…mmg ckp ciri2 wanita idaman…cewah…semoga berbahagia la korg eyh…hehe

  7. betul ler sronok nengok pic nieh….semoga berkekalan…..

  8. cantik lah wife dier nieh tapi pakai tudung ker tak sebenarnyer?
    dalam iklan pelekat hidung dalam tv tue dier tak pakai tudung pun.
    tapi dier memang cantik.

  9. ee….comelnyerrr anak die….
    harap bahagia hingga ke hujung nyawa amin…..

  10. ya…cun gler bini dia ni…sepadan la…

  11. bini dia….ummmphh…..ayu…mafelus….izlan ni pun tak sombong…masa muda dulu dia boleh main snoker ngan boyfreand(sekarang husband)saya….kat kota raya….ok…org tak sombong ni murah rezeki…disayang orang….semoga bahgia…

  12. I rasa happy untuk melihat keluarga eizan yang comel ni.Memang pandai dia cari jodoh.Wife dia memang cantik andnampak macam orang baik je.Anak dia wau, memang comel benar.Semoga mereka bahagia sekeluarga sampai bila-bila.
    P/S:ARTIS LAIN YANG BARU KAHWIN TU CUBALAH CONTOHI SIKAP EIZLAN YANG SERBA SEDERHANA NI.ISTERI NAMPAK CANTIK,SOPAN AND BAIK.(HARAP-HARAP ORANG YANG BERKENAAN FAHAM SUDAH)

  13. dalam dunia ni sentiasa ada orang suka tanam hasad dengki….semoga jodoh mereka berkekalan. semoga bahagia sentiasa.amin.bah…

counter statistics