Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Erin Res2, penyanyi gelek sebagai mencari nafkah

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

11 comments

  1. seksi maut pnye..hehe..famous ke die ni?

  2. mj oh mj… lam function kot

  3. jond dengan labuya

    bodoh punya artis

  4. bile tgk org cantik cam dia terpaksa cari nafkah camni, insaf wase dan aku bersyukur sesgt wpun aku tidak secantik mana tp alhamdulillah dikurniakan ngan IQ dan akal hingga aku mampu blaja tinggi and mendpt kerja yg selesa dan stabil (smpikan free sesgt pastu dok loyar buruk kat cni kihkihkihkih)…
    moralnye: bersyukurlah ngan apa yg ade dan dikurniakan lagipun ia juga hanyalah pinjaman sementara dan anytime akan ditarik balik, so manfaatkanlah sewajarnyee…aminn

    • KAK OI ORG KLU IQ "TINGGI" TAK BACA BLOG2 CAMNI…..
      PASTU JGN PLAK AIB ORG LAIN PASTU ANGKAT BAKUL SENDIRI

      SAYA BUKAN MINAT BUDAK RE2 DARIPADA KUTUK DIA KAT COMMENT SECTION SINI KENAPA TAK TEGUR KAT DEPAN DIA….

      (WASSAP WITH UR "WASE"?)

  5. ni bukan baby erin arr… ni kakak dia

  6. perghh..masa kt res2 dulu mmg comel dia ni..sian..

  7. Kang Joko Santoso

    semoga ALLAH membukakan pintu hidayah kpd mereka semua!!

  8. ek eleh mngaku lak dia IQ tnggi pas2 bgtau study pndai la kunun..p0yo la lu minah….

  9. p alhamdulillah dikurniakan ngan IQ dan akal hingga aku mampu blaja tinggi and mendpt kerja yg selesa dan stabil

    kah..kah…akak IQ tinggi dan huduh..gigi kapak beso

  10. kakak die ke adik die ke semua sama kaki lengging

counter statistics