Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Erra Fazira Mengandung di Majalah Hiburan

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

9 comments

  1. DAH PREGNANT PUN TETAP CANTIK.. TAHNIAH ERRA.. SEMOGA BERBAHAGIA SELAMANYA..

  2. tahniah erra semoga selamat melahirkan anak kelak dan smoga baby tu akan sihat sejahtera…

  3. Tengok org lain makin besar kandungan makin sembab muka dan kaki tangan tp Erra lain malah makin cantik & bertambah2 seri di wajah.senyuman yg menawan menambahkan lagi kecantikannya. Agaknya
    diri tengah bahgia sgt kot.

  4. membawa anak pompuan memang begitu.Si ibu akan nampak lebih cantik dan manis sbb pembawakan tu.Lagipun,puan EE ni sedang bahagia dgn kehidupannya.Jadi,makin menyerlah kejelitaan yg sedia ada.Alhamdullillah,akhirnya Erra telah dpt cinta sejatinya dgn lelaki yg baik dan tulus setelah meniti kedukaan seblm ini.

  5. Walaupun dah nak dekat bersalin tetap 'maintain'.Malah makin berseri – seri..Kot – kot kembar perempuan kot:-) Mana la tau..Orang kata, kalau lelaki yang mengidam atau alahan, maknannya suami tu memang sangat – sangat sayang dengan isterinya.Maka sebab tu la alahan isteri semasa mengandung beralih ke semua….hehehe.Nampaknya perkara ini berlaku kepada pasangan bahagia ini….Semakin mesra dan bahagia…semoga kekal selamanya

  6. BESAU NYER PEROT DIE!! selamat melahirkan baby kak erra..msti sweet mcm erra jg.

  7. erra ni mmg cantik la…preggy pon ttp cantik gitu…x sabar nak tgk baby yg bakal lahir ni..

  8. Cantiknya kak Erra..smoga kak Erra bahagia di samping abg Emran & baby cute yg bakal lahir..

counter statistics