Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Faezah Elai Posing Untuk Majalah Maskulin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

6 comments

  1. Artis malaysia dah macam artis kat hollywood…DARING. Dah tak ada perasaan malu. Ramai dah artis yang berkemban.

  2. Alo kawan,

    Itugambar milik maskulin. Lu letak hakmilik kat atas tu sudah menyalahi undang-undang tawwww.

  3. ala samsul u bru taw ker.. mediamalayam ni memang pencuri watermark..

  4. sila baca sini untuk maklumat lanjut sebelum asyik nak mencari salah.

    penggunaan watermark itu untuk mengelakkan orang curi gambar dari blog media malaya dan meletakkan di blognya tanpa berusaha untuk mencari sendiri, paham tak.. bukan pasal trademark & hakmilik majalah maskulin..

    di situ jelas tertulis "milik media malaya" dan bukannya "hakmilik media malaya". milik media malaya bermakna gambar ini telah diletakkan di'bawah domain mediamalaya.com dan ia adalah kepunyaan media malaya, konsepnya sama seperti free image hosting yg meninggalkan watermark ketika anda memuatnaikgambar =D. bermakna gambar itu telah diletakkan di'bawah domain free image hosting tersebut.

    rajin-rajinlah singgah ke'sini ya. banyak lagi gambar dan berita artis untuk kepuasan bersama =D

  5. yeee idup admin.. haha diorang kutuk2 diorang masuk gak website nie..

  6. saya sokong awak black.
    lantak lah dapat gambar tue dari maner pun.
    dari kiter semua penat-penat nak cari sendirik, baik datang sini jer.

counter statistics