Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Fara Fauzana dan Nana Mahazan, 9 tahun lepas

Gambar Fara Fauzana dan Nana Mahazan, 9 tahun lepas

Nana Mahazan memuat naik gambarnya bersama teman baik, Fara Fauzana yang diambil sekitar tahun 2005. Siapa sangka, gambar ini sudah diambil 9 tahun yang lepas. Kini, rasa tuakah anda?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

2 comments

  1. nana mmg sweet dulu hingga kini. tak suka fara fauzana. sombong tak kene tmpt.

  2. Dulu time akademi fantasia, tak minat sangat nana ni, sebab trademark dia entah apa apa. Pastu lepas dia dah kawin tgk dia cam okay lak. Gigi dah lawa, rambut potong pendek, memang kena la ngan dia. Pastu dengar ceriya dari member yang penah jumpa nana ni rupanya dia sangat friendly. Fara fauzana saya pernah jumpa depan depan and dia pun friendly gak. Tak sombong langsung. Kebanyakan artis kat malaysia ni yang bebetul famous, memang friendly. Tapi artis suam kuku or baru nak naik tu la yang sombong. Huhu..

counter statistics