Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Faradhiya bersama ibunya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

5 comments

  1. Respek gak kat Faradhiya ni, good talent nyanyi ngan blakon. Gossip ntah apa2 pun kureng kecuali psl Norman lu aaa tp kompem aa dia mmg xde pe pe ngan Norman. Kes silap antar sms kot…
    Ade org yg personally kenal dia kate dia ni nmpk garang, high class bla2 tp klu dah kenal dia ni down to earth… klu camtu bagus aaa. jgn le jadi cam sesetengah artis, depan org kemain kontrol ayu, hakikatnye aduh sedey laks dge…

  2. Patutlah dia super poteh dan gebu
    tengok mak la
    tetiba mood iklan Dafi vs Sharifah Amani
    So Sweet 🙂

  3. Betul le UcU mAnjA
    memang sweet couple Dafi vs Amani.
    X cam Mawi vs Amani x sesuai langsung
    sebab Mawi x ensem Botak la tuh…

  4. That's the right way to tackle a girl like Amani Dafi kehkehkeh

  5. ni aphal masuk bab mawi ni…adui mabuk betul la

counter statistics