Wednesday , October 22 2014
Home / Gossip Panas / Gambar Farah Asyikin yang menjadi isu keseksian di ABPBH08

Gambar Farah Asyikin yang menjadi isu keseksian di ABPBH08

farahasykin

Pinggul sudah nampak, sikit lagi menampakkan punggung dan kawasan kemaluannya. Salah siapa? Jangan salahkan Farah Asyikin kerana dia adalah mangsa fesyen. Lagi berita farah asyikin di Izyan.com.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. bestnya dapat jadi dancer tu.
    buleh dapat rasa raba-raba, peluk2.
    keh3

  2. BODO TOI..DH TAU PAKAI SKIRT..PAKAI LA SUAR SKALI..SAJE JE..NI LA DIE JANDA KALU DH JD JANDA MULE LA NK POYO.!!

  3. mmg best jd dancer 2……

  4. pasnie msti rmai vvip mintak n umber phone nie….ngahahaha….gossip btul

  5. dia ni mmg dari dulu aku tak minat
    nyanyi dh la ngada2
    aku pun taktau camne org leh jemput dia nyanyi

  6. alaa~~ naper dancer die ttup…
    hai, biaselar artis kite ni kan "cerdik-pandai", da tau persembahan tu terbang2 lagi mau pakai skirt…cit

  7. Mangsa fesyen????? ada otak pakai la…dah tau nak berangkat-angkat tu x reti2 nak plan pkai baju aper???Apsal bangang sangat???? Bakat x seberapa pun..klu me'nyumbang' kan lagu terer r dier ni…..kesian aku tengok komposer tu dpt royalti ciput pasal album x laku…

  8. farah memang bodo…kata pakai stoking hitam..mana ade stoking hitam..tipu doh…gersang kot farah ni

  9. Kalau dah tau ada aksi menjulang
    pakai le suar ketat

  10. XDE MARUAH MCM TU LA..TU JE GELARAN ARTIS2 KT MALAYSIA NI!! OK

  11. nie br artis bodo kalo nak hentam hentam aku xkesah coz bodo sgt dah tahu aksi ang cam tu pakai r stoking ke suar kettat ke ….apesal la ko wat diri ko jd bhn hinaan org..salah siapa ..xkan nak salah kan fesyen baju dah try kat bdn ang…..xphm la aku…..

  12. aku minat farah ni

counter statistics